BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSusurluk davasının avukatı evinde ölü bulundu----

Susurluk davasının avukatı evinde ölü bulundu

Susurluk davasının avukatı evinde ölü bulundu
19 Mart 2021 - 00:17 www.finansgundem.com

Türk siyasi tarihinde büyük yankı uyandıran Susurluk Kazası ile ilgili davada kamyon şoförünü savunan Avukat İsmail Kavşut, yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu

Kısa bir süre önce eşinden boşanıp, Susurluk'ta bulunan evinde yalnız yaşayan Balıkesir Barosu’na üye avukat İsmail Kavşut, evinde ölü bulundu. Ölüm sebebiyle ilgili otopsi sonucu beklenirken, Kavşut'un kalp krizi geçirmiş olabileceği düşünülüyor.

İsmail Kavşut, bir zamanlar Türkiye'yi sarsan ‘Susurluk kazası’ndaki kamyonun şoförü Hasan Gökçe’nin avukatlığını yapmıştı.


Avukat İsmail Kavşut

Balıkesir Barosu’na kayıtlı olan avukat İsmail Kavşut’un Susurluk’taki evinde hareketsiz yattığını gören yakınları, durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde, Kavşut’un öldüğü belirlendi. Belediye tabibince yapılan ilk değerlendirmede Kavşut’un kalp krizine bağlı olarak hayatını kaybettiği ihtimali üzerinde duruldu. Kavşut’un cansız bedeni, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

‘SUSURLUK KAZASI’ DAVASINDA KAMYON SOFÖRÜNÜ SAVUNMUŞTU

Avukat İsmail Kavşut’un, 3 Kasım 1996’da Susurluk’ta meydana gelen ve Abdullah Çatlı’nın ölümüyle sonuçlanan kazadaki kamyon şoförü Hasan Gökçe’nin avukatlığını yaptığı öğrenildi.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)