BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinSurvivor'a ne kadar harcandı?----

Survivor'a ne kadar harcandı?

Survivor'a ne kadar harcandı?
07 Nisan 2013 - 07:56 www.finansgundem.com

Acun Ilıcalı, yarışmayla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı

Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı, Survivor yarışmasının maliyetinin 16 milyon TL olduğunu açıkladı.
Yetenek Sizsiniz, O Ses Türkiye, Survivor gibi yarışmalarıyla Türk televizyonlarının en ünlü yapımcılarından biri haline gelen Acun Ilıcalı, önceki akşam Kanaltürk’te yayınlanan ‘Bunu Konuşalım’ isimli programa konuk oldu. Şu sıralar Survivor- Ünlüler Gönüllüler yarışması ile başarılı bir reyting grafiği sergileyen Ilıcalı, yarışmayla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.
150 kişilik ekip
Survivor’ın pahalı bir yapım olduğunu belirten Ilıcalı “Abartısız söylüyorum bu yıl maliyeti 16 milyon TL’yi buldu. Bunun yaklaşık 3 milyonu konaklama ücretimiz. 150 kişilik bir ekiple 90 gün Panama’da kalacağız” dedi. Ilıcalı, Yetenek Sizsiniz ve O Ses Türkiye jürisinin de değişeceğini söyledi.
“Yarışmacıları adım adım takip etmem”
Ilıcalı, T. Tolga Tarlacı’nın, “Nihat Doğan’la 2 Fransız kadınla birlikte olduk” tweet’leriyle ilgili olarak ise “Ödül oyununu kazandılar. Otele gittiler. Ne yaşadıkları beni bağlamaz. Yarışmacıları adım adım takip etmiyorum” açıklamasını yaptı.
 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)