BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinSurvivor 2014 şampiyonu Turabi----

Survivor 2014 şampiyonu Turabi

Survivor 2014 şampiyonu Turabi
20 Haziran 2014 - 00:47 www.finansgundem.com

Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor 2014'te şampiyon belli oldu. Halk oylamasında Gökhan Keser'i geride bırakan Turabi 500 bin TL ödülün sahibi

Star TV ekranlarından yayınlanan ve Acun Medya tarafından hazırlanan Survivor 2014 Ünlüler Gönüllüler yarışmasında şampiyonun adı Turabi Çamkıran. 

Panama'da 100 gün süren yarışmanın son bölümü KKTC'de yapıldı. Zorlu geçen yarı finalde Ünlüller takımından Ahmet Dursun ve Merve Aydın elenince Ünlüler takımından Gökhan Keser ile Gönüllüler takımından Turabi Çamkıran finalist oldu. 
Dün akşam Star ekranlarından canlı olarak yayınlanan final gecesinde yapılan halk oylamasının sonuçları gece yarısından sonra açıklandı.

Programın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı'nın halk oylaması sonuçlarını açıkladığı dakikalarda heyecan zirve yaptı. Yüzde 40 oranını iki finalist de geçerken yüzde 45'ten sonrası Turabi için yandı. 

OTOMOBİL'DEN SONRA 500 BİN TL

Panama'daki yarışmalarda otomobil ödülünü de kazanan Turabi, Survivor 2014 şampiyonu olarak 500 bin TL ödülün de sahibi oldu. 

Sonuçların açıklanmasının ardından gözyaşlarına hakim olamayan Turabi'yi ailesi ve takım arkadaşları ilk kutlayanlar oldu. Acun Ilıcalı'nın son sözlerini sorduğu Turabi, şunları söyledi:



HAYALLERİMİN PEŞİNDEN KOŞTUM

"Bana oy veren, zamanlarını, paralarını harcayan herkese teşekkür ediyorum. Onların 'Turabi' yazan parmaklarına kurban olayım. Ben 18 yaşından bu yana hayallerimin peşinde koştum. Benim yetiştiğim çevrede sürekli 'Elalem neder' endişesi vardı. Ne yapmak istersen ailen sana bunu söylerdi. Sonra bir bakardın yaşlanmışsın ve senin hayallerini başkaları gerçekleştirmiş. Etrafındakiler de, 'Bak bir işi başaramadı' der. Ben öyle yapmadım, hayallerimin peşinden koştum ve başardım."
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)