BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSuriye'nin kuzeyinde 13 DEAŞ'lı ve 5 PKK'lı terörist yakalandı----

Suriye'nin kuzeyinde 13 DEAŞ'lı ve 5 PKK'lı terörist yakalandı

Suriye'nin kuzeyinde 13 DEAŞ'lı ve 5 PKK'lı terörist yakalandı
04 Aralık 2022 - 12:56 www.finansgundem.com

Alınan istihbaratlar sonrası Suriye'de düzenlenen operasyonlarda toplam 18 PKK ve DEAŞ mensubu yakalandı. Bakanlığın açıklamasına göre yakalananlar arasında DEAŞ'ın sözde maliye emiri de bulunurken operasyonlarda çok sayıda mühimmat ele geçirildi

İçişleri Bakanlığı'dan yapılan açıklamaya göre, Gaziantep İl Jandarma Komutanlığının takip ve koordinesinde Suriye Görev Gücü Cerablus ve El-Bab Jandarma Danışman Komutanlıkları unsurlarınca Suriye'nin kuzeyinde istihbari çalışmalar yapıldı.

Cerablus ve Bab bölgesinde 3 Aralık'ta gerçekleştirilen operasyonlarda; taban genişletme, propaganda, eleman temini ile istihbarat toplama faaliyetleri yürüten ve aynı zamanda da eylem arayışı içerisinde olduğu değerlendirilen aralarında örgütün sözde maliye emirinin de bulunduğu 13 DEAŞ'lı terörist yakalandı.

Aynı gün Münbiç bölgesinden eylem amaçlı Cerablus bölgesine gönderildiği tespit edilen 5 PKK/KCK/PYD/YPG terör örgütü mensubu da gözaltına alındı.

Şüphelilerin ikametlerinde yapılan aramalarda patlamaya hazır 10 kilogram el yapımı bomba düzeneği, 4 bomba elektronik devre kartı, kalaşnikof piyade tüfeği, tabanca ve 253 fişek ele geçirildi.

İçişleri Bakanlığı duyurdu: Sayı 117'ye ulaştı

9 FETÖ'cü Yunan adalarına kaçarken yakalandı

Hakkari'de ele geçirilen mühimmat imha edildi

Sınırda 'terörist koalisyonu' yakalandı

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)