BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSuriyeliler 7 Haziran'da oy kullanacak mı----

Suriyeliler 7 Haziran'da oy kullanacak mı

Suriyeliler 7 Haziran'da oy kullanacak mı
11 Nisan 2015 - 02:49 www.finansgundem.com

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, canlı yayında, "Türkiye'deki Suriyeli sığınmacılar 7 Haziran'da oy kullanacak mı" sorusunu yanıtladı

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Habertürk televizyonunda katıldığı Gündem Siyaset programında Suriyeli sığınmacılarla ilgili soruyu yanıtladı. 

Türkiye'de Suriyeli sığınmacıların oy kullanıp kullanamayacağına ilişkin soruya Kurtulmuş, "Hayır oy kullanmayacaklar. Bu da maalesef ciddi bir tezvirattır" diye karşılık verdi.

Türkiye'de yaklaşık 2 milyon Suriyeli'nin bulunduğunu kaydeden Kurtulmuş, Türkiye'ye gelen Suriyeli ve Iraklı sığınmacılara biyometrik tanı kimlikleri verdiklerini söyledi.

YURTDIŞINDA OY KULLANMA

Türk vatandaşlarının yurt dışında oy kullanılmalarına ilişkin bir sorun olup olmadığının sorulması üzerine Kurtulmuş, cumhurbaşkanlığı seçiminde bazı sorunlar yaşandığını anımsatarak, bu eksikliklerin tamamının giderildiğini belirtti. Kurtulmuş, gurbetçilerin sandık bölgelerine gidebilmeleri için ulaşım imkanı sağlayacaklarını ve buna ilişkin çalışmaları sürdürdüklerini bildirdi.

Kurtulmuş, bu seçimlerde daha yüksek katılım olmasını beklediklerini söyledi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)