BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSuriye'den Türkiye'ye sert tepki----

Suriye'den Türkiye'ye sert tepki

Suriye'den Türkiye'ye sert tepki
23 Mart 2014 - 15:24 www.finansgundem.com

Suriye Dışişleri Bakanlığı Türkiye sınırlarını ihlal ettiği için düşürülen uçakla ilgili bir açıklamada bulundu

Sınır ihlali yapan Suriye uçağının Türk jetleri tarafından düşürülmesinin ardından Suriye'den ilk açıklama geldi. Suriyeli yetkililerden yapılan açıklamada "Türk hükümeti saldırgan tutumundan vazgeçmelidir" denildi.

Türk jetlerinin sınır ihlali yapan Suriye savaş uçağını vurmasıyla ilgili Esad yönetiminden ilk açıklama geldi. Suriye Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Türk hükümeti saldırganlığa son vermeli” denildi. Bölgede çatışmaların bir süredir devam ettiği belirtilen açıklamada,   "Teröristlerin Suriye topraklarına girmesi için Türk topraklarından tank desteği verildi. Türkiye'den yapılan düşmanlık ve terör desteği kesilmeli." ifadeleri kullanıldı.
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Malkoçoğlu24 Mart 2014 11:00

    Malatya Erhaç 7’nci Ana Jet Üs Komutanlığı’nda konuşlu 173’üncü Filo’ya ait RF-4E Phantom tek başına, silahsız ve tanıtma sistemi açık olduğu halde sınır ihlali gerekçesi ile Suriye tarafından ihtarsız olarak düşürüldü. Bu olayda Hava Pilot Teğmen Hasan Hüseyin Aksoy ve Hava Pilot Yüzbaşı Gökhan Ertan şehit oldu. Yukarıda sizin işlediğiniz cinayetten sonra bizim bu uçağı düşürmemize ne diyebilirsiniz ki? Üstelik dört defa ikaz edilmişsiniz suriyeye dön diye, öbür uçak döndü bu niye dönmedi?

  • Kuzey23 Mart 2014 22:45

    Zaman geçer devran döner demişler. Ey suriye sen değilmiydin yıllarca Apoyu köşklerde ağırlayıp PKKya lojistik destek veren???