BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSuriye'den helikopter açıklaması----

Suriye'den helikopter açıklaması

Suriye'den helikopter açıklaması
17 Eylül 2013 - 07:06 www.finansgundem.com

Suriye helikopteriyle ilgili bir açıklama yaparak, helikopterin Türk savaş uçakları tarafından düşürüldüğünü doğruladı

Açıklamada, bir keşif helikopterinin pazartesi günü öğleden sonra Türkiye sınırlarından giren teröristleri izlemek için Lazkiye kırsalı Bedama bölgesinde yaptığı uçuş sırasında radardan kaybolduğu ifade edildi.
Helikopterin teknik bir hata sonucunda kısa bir mesafeyle Türk hava sahasına geçtiğinin ve hemen Suriye hava sahasına döndüğünün belirtildiği açıklamada Türk savaş uçaklarının derhal ve doğrudan helikoptere ateş açtığı ve helikopterin Suriye topraklarında düştüğü ifade edildi.
SANA haber ajansının aktardığına göre, helikopterin herhangi bir savaş görevinde olmadığını belirten Suriye Genelkurmay'ı, Türk uçaklarının "aceleci" bir tepki gösterip helikoptere doğrudan ateş açmasının Erdoğan hükümetinin Suriye'ye karşı tansiyonu yükseltme ve iki ülke arasındaki sınırda gerginliği artırma yönündeki gerçek niyetlerinin bir kanıtı olduğunu öne sürdü.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)