BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSuriye'de şiddet bitmiyor----

Suriye'de şiddet bitmiyor

Suriye'de şiddet bitmiyor
24 Haziran 2013 - 09:00 www.finansgundem.com

Suriye'de Esed birliklerince ülke genelinde düzenlenen operasyonlarda, 87 kişi öldü

Suriye'de Cumhurbaşkanı Beşar Esad'ın yönetimine karşı olan Arap ve Batılı ülkeler, Esad'a karşı mücadele eden isyancılara acil askeri yardım verme ve bunu Batı'nın desteklediği askeri komuta eliyle sağlama kararı aldılar. "Suriye'nin Dostları" grubunu oluşturan 11 ülkenin dışişleri bakanlarının Cumartesi günü Katar'ın başkenti Doha'da yaptıkları toplantıda aldıkları karar şöyle:
"(Suriye) rejimi ve müttefiklerinin ağır saldırılarına karşı koyabilmeleri için, her ülkenin kendi belirleyeceği biçimde, çarpışan muhaliflere her türlü gerekli malzeme ve teçhizatı acilen sağlaması için karara varılmıştır." 
Bu ülkeler aynı zamanda "Hizbullah militanları ile İran ve Irak'tan gelen militanların müdahalesini kınıyor ve acilen çekilmelerini talep ediyoruz" dediler. "Suriye'nin Dostları" grubu ülkelerinin dışişleri bakanlarının açıklamasında, "Çarpışmanın derinleşen mezhepsel niteliği ve yabancı müdahaleleri... Suriye'nin birliğini tehdit ediyor ve (bölgedeki) çatışmayı da genişletiyor"  denildi. Bakanlar Suriye'de varlıkları her gün artan "terörist unsurlar" "artan radikalleşmeden" duydukları kaygıyı da ifade ettiler.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)