BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSuriye'de muhaliflere hava saldırısı: 51 ölü----

Suriye'de muhaliflere hava saldırısı: 51 ölü

Suriye'de muhaliflere hava saldırısı: 51 ölü
08 Haziran 2015 - 23:31 www.finansgundem.com

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'a bağlı uçaklar, muhaliflerin kontrolündeki İdlib'in Cenudiye Köyü'ne hava saldırı düzenledi.

Suriye'de Esad'a bağlı uçaklar İdlib'in Cenudiye Köyü'ne hava saldırı düzenledi.

Yerel kaynaklar, saldırıda 51 kişinin öldüğü, 117 kişinin de yaralandığını bildirdi. Hatay'a yaklaşık 30 kilometre uzaklıktaki Cenudiye Köyü'nün çarşı merkezine, öğle saatlerinde savaş uçaklarınden 2 füze atıldı. Birçok binanın yıkıldığı saldırı sonrası 15 bin kişinin yaşadığı Cenudiye Köyü'nde büyük bir panik yaşandı. Suriyeli yerel kaynaklar, saldırıda 51 kişinin öldüğünü, 117 kişinin de yaralandığını bildirdi.

Yaralılar, muhaliflerin kontrolündeki hastanelerde tedavi altına alındı. Ölen ve yaralıların sivil olduğu kaydedilen saldırının ardından halkın yaşadığı korku ve panik ise bir Suriyelinin cep telefonuyla çektiği görüntülere yansıdı. Görüntülerde halk, tekbir getirerek enkaz altındakilere ulaşmaya çalışırken, kadın ve çocukların ev ve işyerlerinden kaçmaya çalışması yer alıyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)