BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSuriye yine tehdide başvurdu----

Suriye yine tehdide başvurdu

Suriye yine tehdide başvurdu
03 Eylül 2013 - 13:52 www.finansgundem.com

Suriye Dışişleri Bakan Yardımcısı Mikdad, askeri operasyon karşısında Türkiye'nin işin içinden çıkamayacağını söyledi

Suriye Dışişleri Bakan Yardımcısı Mikdad, “Ankara hükümeti eğer Suriye’ye karşı askeri operasyona katılırsa içinden çıkamaz” iddiasında bulundu. Mikdad, Ankara'ya "ABD’nin maceracılığına eşlik etme” çağrısı yaptı ve Türkiye’nin Suriye’ye karşı askeri operasyona katılması durumunda “içinden çıkamayacağını” iddia etti.
Faysal Mikdad, “El Minar” TV kanalına verdiği bir röportajda, Suriye ordusunun gelecekte meydana gelebilecek her tür çatışmada galip gelebileceğini öne sürerken bunun gerekçesi olarak da ordunun “inancının direniş ve vatan topraklarının savunulmasına dayanmasını” gösterdi.
Mikdad, Suriye ordusunun bu ülkedeki silahlı gruplara karşı “temizlik operasyonlarını” sürdüreceğinin altını çizerek “Suriye’ye saldırı planı bölge ve uluslararası güvenliği tehdit ediyor” savını dile getirdi.
Fars Haber Ajansı’nca yansıtılan demecinde Mikdad ayrıca, Türkiye’nin ABD’ye eşlik edip maceracı davranmamasını isteyerek “Ankara hükümeti eğer Suriye’ye karşı askeri operasyona katılırsa içinden çıkamaz” iddiasında bulundu.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)