BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSuriye sınırında askerlere saldırı!----

Suriye sınırında askerlere saldırı!

Suriye sınırında askerlere saldırı!
15 Haziran 2013 - 16:56 www.finansgundem.com

Genelkurmay Başkanlığı, Türkiye-Suriye sınırında, bazı kişilerin güvenlik güçlerine ateş açarak Suriye'ye kaçtıkları bildirdi.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde "Önemli Sınır Olayları" başlığı altında yer alan açıklamaya göre, Türkiye-Suriye sınırı, Oğulpınar Hudut Karakolu sorumluluk bölgesinde, saat 02.40 sıralarında Suriye tarafından yaklaşık 500 yaya ve 300 atlı şahıs tespit edildi.
Kaçakçılık için bekleyen 300 kişilik atlı şahıs tarafından hedef gözetmeksiniz, hudut hattında devriye görevi yapan Geliştirilmiş Zırhlı Personel Taşıyıcı (GZPT) Devriye Timine 30 el, 500 kişilik yaya grubundan da yine bölgede devriye görevinde bulunan 2 Taktik Tekerlekli Zırhlı Araç'lı (TTZA) Devriye Timine hedef gözetmeksizin 15 el ateş edildi.
Açılan ateşlere; GZPT ve TTZA'lı devriye timlerinden derhal karşılık verildi. Ayrıca Oğulpınar Hudut Karakolundaki kule nöbetçileri de Suriyeli her iki gruba ateş açarak Hudut Devriye Timlerine destek sağladı. Bu atışların sonucunda, kaçakçı grupların tamamı Suriye içlerine doğru kaçarak gözden kayboldu. Her iki olayda da hudut timlerinde herhangi bir zayiat meydana gelmedi.Reyhanlı Cumhuriyet Savcılığına olayla ilgili bilgi verildi.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)