BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara Piyasa'Suriye büyük sorun olacak'----

'Suriye büyük sorun olacak'

'Suriye büyük sorun olacak'
04 Eylül 2013 - 06:40 www.finansgundem.com

Suriye konusunu değerlendiren El-Erian, piyasanın Suriye'ye ilişkin sorunların sanılandan daha fazla olabileceği gerçeğini anladığını söyledi

Dünyanın en büyük tahvil fonu PIMCO’nun CEO’su Muhammed El-Erian, piyasaların, Suriye konusundaki bozulmanın daha önce tahmin edilenden daha fazla olabileceğinin farkına vardığını söyledi.
ABD’de bir televizyon kanalında konuşan El-Erian, Suriye ekonomisinin tek başına bir etkisinin olmayacağını, ancak aralarında Türkiye'nin de bulunduğu ülkelerde Suriye'nin büyük ağ etkisinin olabileceği uyarısında bulundu.
Suriye ekonomisinin büyük bir ekonomi olmadığını ifade eden El-Erian, Suriye’nin 50 bin varillik günlük üretimini “küçük bir rakam” olarak niteledi.
Mısır kökenliEl-Erian, Suriye’deki trajedi ile bir şekilde ilişkisi olan ülkeleri de “İsrail, İran, Irak, Suudi Arabistan, Bahreyn ve Türkiye” şeklinde saydı.
Suriye’de bir insanlık trajedisi yaşandığını vurgulayan El-Erian, sorunun nasıl çözüleceği konusunda özel bir fikrinin olmadığın belirtti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)