BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSuriye Batı'yı suçladı----

Suriye Batı'yı suçladı

Suriye Batı'yı suçladı
28 Ağustos 2013 - 20:58 www.finansgundem.com

Suriye'den Batılı ülkelere 'teröre destek' suçlaması geldi

Esad yönetimi, Amerika Birleşik Devletleri, İngiltere ve Fransa'nın kimyasal silah kullanmada 'teröristler'e yardım ettiğini iddia etti.
Suriye Dışişleri Bakan Yardımcısı Faysal Mikdad, yaptığı açıklamada, Suriye'de kimyasal silah kullanan teröristlerin yakın zamanda bunu Avrupa'ya karşı kullanacağını da iddia etti.
Teröristlerin ABD, Fransa ve İngiltere'nin yardımıyla kimyasal silah kullandığını belirten Mikdad, "Bu durmalı" dedi.
Bakan Yardımcısı, ülkedeki Birleşmiş Milletler uzmanlarına terörist grupların sarin gazı kullandığı yönünde kanıtlar sunduklarını da kaydetti.
'KENDİMİZİ SAVUNACAĞIZ'
Benzer bir açıklama da Suriye'nin Moskova Büyükelçisi Riad Haddad'dan geldi.
Kimyasal silah kullanıldığı iddialarını reddeden Haddad, "Silahlı teröristler ve terörist gruplar kimyasal silah kullandı ve önceden planlıydı. Her şey tam da BM uzmanlarının Suriye'de bulunduğu zaman gerçekleşti. Yönetimi ve orduyu suçlayacak hiçbir kanıt yok" ifadesini kullandı.
Ülkesine yapılacak olası bir askeri müdahalede, kendilerini tüm güçleriyle savunacaklarını söyleyen Haddad, "Biz sahip olduğumuz tüm gücümüzle kendimizi savunacağız. Bu savaşı Batı istiyor ve biz kendimizi savunmak zorundayız. Onlar savaşmak istiyor ve biz savaşacağız, pes etmeyeceğiz" diye konuştu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)