BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSur'dan bir kötü haber daha!----

Sur'dan bir kötü haber daha!

Sur'dan bir kötü haber daha!
04 Ocak 2016 - 18:58 www.finansgundem.com

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde sokağa çıkma yasağının 34. gününde devam eden çatışmalarda, 1 şehit daha verdik

Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde PKK'lı teröristler tarafından evlere yerleştirilen patlayıcıların aranması sırasında silahının kazara ateş alması sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Kenan Karabacaklı'nın ardından sürdürülen operasyonda, bugün bir uzman çavuş daha şehit oldu.

Operasyon sırasında teröristlerin keskin nişancı tüfeği Kanas ile açtığı ateşte ağır yaralanan uzman çavuş, kaldırıldığı Diyarbakır Asker Hastanesi'nde yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Sur'da dün geceden bu yana şehit olan güvenlik mensubu sayısı 2'si asker, 1'i polis olmak üzere 3'e yükseldi.

GENELKURMAY AÇIKLAMASI
Genelkurmay Başkanlığı, Diyarbakır’ın Sur İlçesi’nde bugün şehit olan askerle ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, "4 Ocak 2016 tarihinde saat 14.40’da, Diyarbakır ili Sur ilçesinde devam eden operasyonda bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce yapılan silahlı saldırı sonucu 1 kahraman silah arkadaşımız ağır şekilde yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz" denildi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)