BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSur'dan art arda acı haber: 3 şehit, 9 yaralı----

Sur'dan art arda acı haber: 3 şehit, 9 yaralı

Sur'dan art arda acı haber: 3 şehit, 9 yaralı
10 Ocak 2016 - 17:09 www.finansgundem.com

Gün içinde polis Buhari Ağçelik ve Astsubay Metin Kıldiş'in şehit olduğu Sur'dan bir acı haber daha geldi. Bir uzman çavuş hastanede şehit düştü

Diyarbakır merkez Sur İlçesi'nde bugün PKK'lılarla güvenlik güçleri arasında çıkan ve polis memuru Buhari Ağçelik, Astsubay Kıdemli Çavuş Metin Kıldiş'in şehit olduğu çatışmada ağır yaralılar arasında bulunan 1 uzman çavuş da tedavi gördüğü Diyarbakır Asker Hastanesi'nde doktorların yaptığı tüm müdahaleye rağmen şehit oldu. Hastanede yaralı 9 güvenlik görevlisinin tedavilerine ise devam ediliyor.

Genelkurmay Başkanlığı internet sitesindeki açıklamada şöyle denildi: “10 Ocak 2016’da Sur ilçesindeki operasyonlarda, bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce yapılan silahlı saldırılar sonucu bir kahraman silah arkadaşımız ve bir kahraman polisimiz ağır şekilde yaralanmış ve kaldırıldıkları hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuşlar, kahraman 8 silah arkadaşımız ve kahraman 2 polisimiz ise hayati tehlikeleri olmayacak şekilde yaralanmışlardır.” 

GEÇİCİ GÖREVLE DİYARBAKIR’DAYDI

Kaldırıldığı hastanede şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Metin Kıldiş’in Hatay’daki baba ocağına ateş düştü. İskenderun ilçesi Gültepe Mahallesi’nde yaşayan aile, oğullarının şehadet haberiyle fenalık geçirdi. Bingöl’de görevli olan ve kısa süre önce geçici görevle Diyarbakır’a giden Şehit Kıldiş’in eşinin 4 aylık hamile olduğu öğrenildi.

1.5 AY ÖNCE EVLENMİŞTİ

Saldırıda şehit olan polis memuru Buhari Ağçelik’in Malatya’daki baba ocağına acı haber ulaştı. Yeşilyurt ilçesi Bostanbaşı Mahallesi’ndeki baba evine giden yetkililer, anne Aynur ve şehidin kardeşi Nasuhi Ağçelik’e acı haberi verdi. Şehidin ailesi acı haberle gözyaşlarına boğuldu. 1,5 ay önce evlendiği öğrenilen şehit Ağçelik’in Bingöl’de görevli olduğu, geçici görevle Diyarbakır’ın Sur ilçesine gittiği öğrenildi. 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)