BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSur'da çatışmalar sürüyor----

Sur'da çatışmalar sürüyor

Sur'da çatışmalar sürüyor
29 Aralık 2015 - 13:26 www.finansgundem.com

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde çatışmalar şiddetlendi

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde sokağa çıkma yasağı sürerken, silah seslerinin yankılandığı ilçeden dumanlar yükseliyor. İlçede, daha önce de teröristler tarafından yakılan bir okul bir kez daha ateşe verildi. Okuldan yükselen dumanlar ilçeyi kapladı. 
 
Sur ilçesinde ilan edilen sokağa çıkma yasağı 28’inci gününe girerken, ilçedeki çatışmalar gün geçtikçe şiddetleniyor. Dün 5 polis, 6 askerin yaralandığı, 28 günde ise 4 güvenlik görevlisinin şehit olduğu, 52 güvenlik görevlisinin yaralandığı ilçe bugün sabahın ilk ışıklarıyla birlikte yeniden top, silah ve patlama sesleriyle yankılanmaya başladı. Şiddetli çatışmaların yaşandığı ilçenin yasaklı Fatih Paşa Mahallesi’nde daha önce teröristler tarafından yakılan Süleyman Nazif İlkokulu da bir kez daha ateşe verildi. Okuldan yükselen dumanlar tüm ilçeyi kaplarken, yangına güvenlik gerekçesiyle müdahale edilemedi. 
 
İlçede, çatışmalar sürüyor. 
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)