BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinŞüpheli çantadan bakın ne çıktı----

Şüpheli çantadan bakın ne çıktı

Şüpheli çantadan bakın ne çıktı
24 Ocak 2015 - 05:37 www.finansgundem.com

Aydın Nazilli'de duvar üzerinde görülen şüpheli çanta bomba paniği yaşattı. Bomba imha uzmanlarının incelediği çantadan çok ilginç bir şey çıktı

Aydın'ın Nazilli İlçesi'nde akşam saat 21.00 sıralarında bir bahçe duvarı üzerinde görülen şüpheli çanta nedeniyle bomba paniği yaşandı. Olay, Ordu Caddesi Atatürk Parkı yanında meydana geldi. Bir apartmanın bahçe duvarı üzerinde sırt çantası gören vatandaşlar durumu polise bildirdi.

Olay yerine gelerek çantayı uzaktan kontrol eden ekiplerin yeşil renkli sırt çantasını şüpheli bulması üzerine durum bomba imha ekibine haber verildi.

Nazilli'nin en işlek caddelerinden biri üzerinde meydana gelen olayda bazı vatandaşların güvenlik şeritlerini aşarak geçtiği görüldü.



Olay yerine gelen bom ba imha uzmanı sinyal kesici jammer çantasını da yanına alarak şüpheli sırt çantası üzerinde inceleme yaptı. Çantayı kontrol eden ekipler içerisinde Fatih Orta Okulu 6.'ncı sınıf öğrencilerinden Derya Sina Günay'a ait karne ve takdir belgesi ile okul malzemelerinin çıkması üzerine çantayı incelemeleri için Nazilli Polisine teslim etti.  
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)