BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinSüper zenginler için seyahat ipuçları----

Süper zenginler için seyahat ipuçları

Süper zenginler için seyahat ipuçları
25 Mayıs 2022 - 09:58 www.finansgundem.com

Mesleği gereği sık sık seyahat eden ünlülerin estetikçisi 39 yaşındaki Christine Chiu süper zenginlere şu uyarılarda bulunuyor.

FİNANSGUNDEM.COM – DIŞ HABERLER SERVİSİ

Bir dönem Prens Charles ile birlikte çalışan, Netflix realite şovu Bling Empire'da başrol oynayan ünlü bir iş kadını 39 yaşındaki Christine Chiu, Beverly Hills Plastik Cerrahi ve Rejeneratif Tıp Estetik Enstitüsü'nün kurucu ortağı. Chiu modayı ve iyi yaşamayı seviyor. Sık sık tatil bölgleriin ziyaret eden ve sürekli seyahat eden Christine Chiu'dan süper zenginler için seyahatlerin şu ipuçlarını veriyor:

- Moda haftası sırasında davet edilmedikçe bir şehri ziyaret etmekten kaçının. O günlerde insan kalabalığı tek bir yerde toplanır, her şey için rezervasyon gerekir ve otel fiyatları ikiye, üçe katlanır.

-Maalesef seyahat şirketleri ile çok kötü deneyimlerim oldu. Bu yüzden onlara güvenmiyorum. Genelde yaptığım şey, önce otelle veya Airbnb'nin sahibiyle iletişime geçmek ve onlardan turlar veya müzeler gibi olası etkinlikleri bana göndermelerini isterdim.

-Şimdi her şeyi kendim önceden planlıyorum ve sonra bazı planlarımı iptal etmekten utanmıyorum. Tabii ki mekanı veya restoranları veya aktivite koordinatörünü bilgilendiririm. İptal politikasını anlıyorum. Bazen restoranlarda bile çifte rezervasyon yapıyorum ve o günkü iştahımla hangisine gideceğime karar veriyorum.

-Her zaman planladığım birçok aktivitem vardır. Ancak yağmur yağarsa, o gün yürüyüşe çıkmayacağım için müzeleri gezmeyi tercih ediyorum.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)