BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporSüper Lig’de şok üstüne şok ----

Süper Lig’de şok üstüne şok

Süper Lig’de şok üstüne şok
27 Ocak 2013 - 20:32 www.finansgundem.com

Bursaspor’u Süper Lig şampiyonu yapan Ertuğrul Sağlam’dan beklenmeyen karar

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'ten sonra Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam görevinden istifa etti. Telefonları açmayan ve kimseyle görüşmek istemeyen Sağlam'ın, yarın Özlüce Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyerek, basın mensuplarına açıklama yapacağı öğrenildi. Yeşil beyazlı yönetim konuyla ilgili şu an için herhangi bir açıklama yapmazken, Sağlam'ı kararından vazgeçirmek için ikna etmeye çalıştıkları ifade edildi.
İBRAHİM YAZICI: "YARIN KENDİSİYLE GÖRÜŞECEĞİZ"
Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın istifa kararıyla ilgili “Bazı sözlü şeyler olmuş, yarın bu konuyu kendisiyle görüşeceğiz” dedi. Yazıcı yaptığı açıklamada, Sağlam'ın istifasına ilişkin henüz kendisine ulaşmış resmi bir yazı bulunmadığını belirtti. Konuyu yarın kapsamlı bir şekilde ele alacaklarını ifade eden Yazıcı, “Bazı sözlü şeyler olmuş, yarın bu konuyu kendisiyle görüşeceğiz. Yarın gerekli açıklama yapılır” diye konuştu.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)