BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporSüper Lig'de şok istifa!----

Süper Lig'de şok istifa!

Süper Lig'de şok istifa!
06 Mayıs 2013 - 12:23 www.finansgundem.com

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal görevinden istifa ett

Kardemir Karabükspor, Gaziantepspor yenilgisinin ardından teknik direktör Mesut Bakkal ile yollarını ayırdı.
Dün sahasında Gaziantepspor'a 2-0 yenilen Kardemir Karabükspor'da taraftarlar Mesut Bakkal'a tepki göstererek, istifaya davet etti. Ligin alt sıralarından kurtulma mücadelesi veren Kardemir Karabükspor, 37 puanla ligin 14'üncü sırasında kaldı. Ligin bitimine 2 hafta kala yönetim kurulu üyeleri, Mesut Bakkal ile görüşerek karşılıklı olarak sözleşmeyi sonlandırıldı.
Mesut Bakkal yaptığı açıklamada, "Kardemir Karabükspor yönetim kurulu teknik direktörlük görevimi bırakmamı, kalan 2 maçta benim görev almayacağımı tebliğ etti. Ben de yönetim kurulunun kararına saygı duyuyorum. Kardemir Karabükspor'un Spor Toto Süper Lig'de kalacağına inanıyorum. Benim bu mücadele içinde bulunmamam inşallah Kardemir Karabükspor'a fayda getirir" dedi.
Bu hafta deplasmanda Sivasspor ile karşılacak olan Kardemir Karabükspor'u karşılaşmaya yardımcı antrenör Suat Sarıcan hazırlayacak.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)