BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporSüper Lig'de şok ayrılık----

Süper Lig'de şok ayrılık

Süper Lig'de şok ayrılık
07 Haziran 2015 - 19:22 www.finansgundem.com

Gaziantepspor teknik direktör Okan Buruk ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdıklarını duyurdu

Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor yaptığı açıklamada, yönetim kurulu ile Okan Buruk arasında yapılan toplantı sonrasında sözleşmenin karşılıklı anlaşma ile fesih edilmesine karar verildiğini duyurdu. Kulüp açıklamasında "Özveri, çalışkanlık ve karakterli duruş için Okan Buruk'a teşekkür ederiz" satırlarına da yer verildi.

Genç teknik adamın bu sezon tekrar spor toto süper lig'e yükselen kayserispor ile anlaştığı duyumları alındı. Sarı kırmızılı kulüp Trabzonspor'a giden Süleyman Hurma'nın yerine de sportif direktör olarak Seyit İçgül ile anlaştı.

Kayserispor'da Okan Buruk tamam

Kayserispor Basın Sözcüsü Tahir Keskinkılıç, sarı-kırmızılı kulübün teknik direktörlük konusunda seçimini Okan Buruk'tan yana kullandığını açıkladı. Keskinkılıç, "İstanbul'a giden yöneticilerimiz ve genel menajerimiz Seyit İçgül, Okan Buruk ile prensip anlaşmasına vardı. Pazartesi günü resmi mukavele imzalanacak'' ifadelerini kullandı.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)