BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporSüper Lig'de küme düşen takımlar belli oldu----

Süper Lig'de küme düşen takımlar belli oldu

Süper Lig'de küme düşen takımlar belli oldu
26 Mayıs 2019 - 21:31 www.finansgundem.com

Süper Lig'de Akhisarspor'un ardından küme düşen diğer takımlar Bursaspor ve Erzurumspor oldu.

Süper Lig’de Göztepe kümede kalmayı başardı. Son hafta evinde Ankaragücü’nü 2-1 yenen sarı-kırmızılılar hedefine ulaşırken, lige Akhisarspor’dan sonra 2009-2010 sezonunda şampiyon olan Bursaspor ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor da veda etti. 

Bursaspor, son maçında Evkur Yeni Malatyaspor'u sahasında 2-1 mağlup etti.  Büyükşehir Belediye Erzurumspor, deplasmanda İstikbal Mobilya Kayserispor'u 2-0 yenmesine karşın, küme düşmekten kurtulmadı.

Göztepe-Ankaragücü maçından önemli anlar:

Maça etkili başlayan Göz-Göz 14. dakikada Alpaslan’ın golüyle öne geçip soyunma odasına 1-0 önde girdi. Ankaragücü 74’te Pazdan’la skoru eşitledi. Ecel terleri döken Göztepe 84. Dakikada Deniz’in penaltı golüyle zafere uzandı. Bu sonuçla 38 puana yükselen Göztepe 2017-2018 sezonunu 15. Sırada tamamladı. Maç sonunda Göztepeli futbolcular, teknik ekip ve taraftarlar büyük sevinç yaşadı. Bazı futbolcular sevinç göz yaşlarını tutamadı. Bornova Stadı tarihi günlerinden birini yaşadı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)