BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSpor​Süper Lig'de istifa şoku----

​Süper Lig'de istifa şoku

​Süper Lig'de istifa şoku
09 Şubat 2014 - 16:32 www.finansgundem.com

Rıza Çalımbay, Çaykur Rizespor teknik direktörlüğünden istifa etti...

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da teknik direktör Rıza Çalımbay görevinden istifa etti. 

Kulüp basın sözcüsü Aykut Ferah AA muhabirine yaptığı açıklamada, Çalımbay'ın dün Kayseri'de oynanan ve 1-1 berabere sonuçlanan Kayseri Erciyesspor maçının ardından istifasını yönetime sunduğunu belirterek, "Teknik direktörümüz Rıza Çalımbay yönetimimize istifasını sunmuştur. Yönetim kurulumuz İstanbul'da yapılan değerlendirmenin ardından Çalımbay'ın istifasını kabul ederek, yollarını ayırmıştır" dedi. 

Üç dönemdir Çaykur Rizespor'a hizmet eden Çalımbay'ın camia için değerinin büyük olduğunu ifade eden Ferah, "Çalımbay'a bugüne kadar vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, yeni yaşamında başarılar diliyoruz" diye konuştu. 

Ferah, teknik direktör arayışlarına başladıklarını ve en kısa sürede yeni teknik direktörlerini belirleyeceklerini de ifade etti. 

Çaykur Rizespor Kulübü'nden yapılan açıklama ise şöyle: "Teknik Direktörümüz Sn. Rıza ÇALIMBAY yönetimimize istifasını sunmuştur. Yönetim kurulumuz tarafından yapılan değerlendirme neticesinde de istifası kabul edilmiştir. Sn. ÇALIMBAY ve ekibine kulübümüze vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz. Üç dönem kulübümüze hizmet eden ve büyük katkılar sağlayan hocamıza bundan sonraki yaşantısında sağlık ve mutluluklar dileriz."
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)