BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporSüper Lig'de hoca değişikliği!----

Süper Lig'de hoca değişikliği!

Süper Lig'de hoca değişikliği!
28 Ekim 2013 - 11:39 www.finansgundem.com

Elazığspor Kulübü teknik direktör Okan Buruk ile 2 yıllığına anlaşmaya vardı

Elazığspor Kulübü Sportif Direktörü Yasir Elmacı, teknik direktör Okan Buruk ile 2 yıllığına anlaşmaya vardıklarını söyledi.
Elmacı, yaptığı açıklamada, son haftalarda alınan mağlubiyetler neticesinde Norveçli teknik direktör Trond Sollied ile yolları ayırma kararı aldıklarını belirtti.
Sollied'in istifasının istenmesinin ardından gecikmeden teknik direktör arayışlarına başladıklarını aktaran Elmacı, Elazığspor Başkanı Selçuk Öztürk'ün daveti üzerine dün akşam kente gelen Okan Buruk ile bir araya gelerek şartları görüştüklerini ifade etti.
Elmacı, "Görüşmemiz olumlu geçti. Hocamızla 2 yıllığına anlaşmaya vardık. Özel işlerini halletmek için İstanbul'a döndü ve yarın geri gelecek. Yarın bir imza töreni düzenlemeyi düşünüyoruz" diye konuştu.
Buruk'un, bordo-beyazlı ekibin yarın Ziraat Türkiye Kupası'nda Pendikspor ile yapacağı maçı tiribünden izleyeceğini aktaran Elmacı, çarşamba günü ise takımın başında antrenmanlara çıkacağını bildirdi.
Elmacı, yeni teknik direktörün takıma ve kentte hayırlı olmasını diledi.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)