BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaFinans KulisSüper Lig yayın hakkı için alternatif aranıyor----

Süper Lig yayın hakkı için alternatif aranıyor

Süper Lig  yayın hakkı için alternatif aranıyor
05 Mayıs 2021 - 09:43 www.finansgundem.com

Futbolun patronları, beIN Sports'a alternatif arıyor. Kulüpler Birliği Vakfının da temsilci bulundurduğu yayın komisyonu Türk Telekom ve Turkcell'e "Gelin bu işi siz yapın." önerisinde bulundu. D-Smart ve Saran Grubu ile de görüşülecek.

Aralık ayından sonra Türk futbolu için yeni bir dönem başlayacak. Yaklaşık 5 yıl önce yapılan yayın ihalesi 2022 yılında yeniden düzenlenecek. Kulüpler Birliği Vakfı ve Türkiye Futbol federasyonu (TFF) uzun süredir bu ihalenin üzerinde çalışıyor. Hatta bu konuda Nisan ayının içerisinde bir komisyon kuruldu. Bu komisyonda Kulüpler Birliği adına Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, İstanbul Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Göztepe Başkanı Mehmet Sepil ve Kasımpaşa Başkan Vekili Fatih Saraç yer alıyor.

TÜRK DÜNYASINA ÖZEL PAKETLER

Piyasa araştırmaları yapan komisyon üyeleri, Turkcell ve Türk Telekom ile önemli bir görüşme yaptı. Bu görüşmenin olumlu geçtiği öğrenildi. Komisyon üyeleri önümüzdeki süreçte Demirören Holding'e bağlı D-Smart ve yayın konusunda önemli bir isim olan Saadettin Saran ile bir araya gelecek. Yurt dışındaki yayın sistemi de inceleniyor. beIN Sports'un yeniden ihaleye girip girmeyeceği henüz net değil. Türk nüfusunun yoğun olduğu Avrupa ülkelerinde ve Türki Cumhuriyetleri'nde yayınların pazarlanması için özel paketler hazırlanacak.

İngiliz futbolundan sosyal medya isyanı

Türk futbolunu, Avrupa Süper Ligi nasıl etkiler?

Kredilerde faizler ihtiyaçları sınırlamadı

Sandık ve vakıf birikimlerini 'BES'leyecek yasa hazırlanıyor

7 ilde FETÖ operasyonu! Çok sayıda gözaltı

 

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ziyag05 Mayıs 2021 11:43

    keriz bulursanız kandırında beraber öpelim. berbat futbol a para verip yayın hakkını alacak enayi varmı acaba

  • Öyle05 Mayıs 2021 12:03

    Ahahaha kardeş güldürdün beni bu memlekette o dediğinden çok başka bir şey yok ki,bak bak etrafına bir bak,tuzluk elinde sağa sola koşanlar kimleri şöhret ediyor? Toscuncukları,? Arnavutluk severleri ? Koincileri? Halka ırzcıları ? Sayayım mı daha, titancılar saadet zincirciler,kuyumcuya altın verenler,bankere para verenler, sayayım mı daha? Bu memleketin denizi birde kerizi bitmez.

  • Defol05 Mayıs 2021 11:17

    Vurun totosuna gitsin bein.mein denen zırto