BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporSüper Kupa, Madrid ekibinin----

Süper Kupa, Madrid ekibinin

Süper Kupa, Madrid ekibinin
11 Ağustos 2022 - 01:06 www.finansgundem.com

Avrupa Süper Kupa finalinde Eintracht Frankfurt'u mağlup eden Real Madrid, Avrupa'nın en büyüğü oldu. Karim Benzama müthiş bir başarıya imza atarken, Carlo Ancelotti tarihe geçti.


Geçtiğimiz sezonun UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonu İspanya temsilcisi Real Madrid ile UEFA Avrupa Ligi şampiyonu Almanya ekibi Eintracht Frankfurt, UEFA Süper Kupa finalinde karşı karşıya geldi. Finlandiya'nın başkentindeki Helsinki Olimpiyat Stadı'nda oynanan karşılaşmayı 2-0 kazanan Real Madrid, kupayı müzesine götürdü.

Karşılaşmanın gollerini ise 38. dakikada Casemiro 65. dakikasında Benzema kaydetti.

Bu gelibiyetle Carlo Ancelotti, kariyerindeki 4. Süper Kupa zaferini kazanarak, Pep Guardiola’yı geride bırakarak adını tarihe yazdırdı.


Karim Benzema, Süper Kupa finalinde attığı golle Real Madrid efsanesi Raul’u geçerek kulüp tarihinin en fazla gol kaydeden 2. futbolcusu oldu. Benzema, Real Madrid formasıyla 324 kez ağları havalandırmayı başardı. Zirvede ise 450 golle Cristiano Ronaldo bulunuyor.

Fransız yıldız futbolcudan Gazze paylaşımı

2030 Dünya Kupası için başvuru

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)