BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporSüper Kupa 6. kez Galatasaray'ın oldu----

Süper Kupa 6. kez Galatasaray'ın oldu

Süper Kupa 6. kez Galatasaray'ın oldu
07 Ağustos 2019 - 23:27 www.finansgundem.com

Galatasaray, Akhisarspor karşısında sahadan 1-0 galip ayrılarak Süper Kupa'nın sahibi oldu

Süper Lig şampiyonu ve Türkiye Kupası’nın sahibi Galatasaray ile Türkiye Kupası finalisti Akhisarspor, Süper Kupa maçında karşı karşıya geldi. İki takım üst üste 2. kez Süper Kupa’da mücadele etti.

Bu yıl 13’üncüsü düzenlenen organizasyona Ankara’daki Eryaman Stadı ev sahipliği yaptı.  Karşılaşmaya ilk 11’de başlayan Galatasaray’ın yeni transferlerinden Ryan Babel, Seri, Adem Büyük ve Jimmy Durmaz, ilk kez resmi bir maçta sarı-kırmızılı formayı giydi.

Sarı-kırmızılı takımın kalesini Fernando Muslera korurken, savunma hattını Mariano, Christian Luyindama, Marcao ve Yuto Nagatomo oluşturdu.  Orta sahada Selçuk İnan, Seri, Jimmy Durmaz, Younes Belhanda ve Adem Büyük görev yaptı. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, forvette ise Babel’i tercih etti.

İzinli olan Mbaye Diagne maç kadrosunda bulunmazken, Okan Kocuk, Ahmet Çalık, Martin Linnes, Ryan Donk, Yunus Akgün, Ömer Bayram, Atalay Babacan, Konstantinos Mitroglou, Sofiane Feghouli ve Emre Mor yedek soyundu.

Karşılaşmada dakikalar 38’i gösterirken Galatasaray’ın yıldız ismi Belhanda ceza sahasına girdi ve sol çaprazdan sert bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Karşılaşmada başka gol olmayınca Galatasaray sahadan 1-0 galip ayrılarak Süper Kupa’nın sahibi oldu.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)