BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSunak açıkladı: Ek mali teşvik paketi----

Sunak açıkladı: Ek mali teşvik paketi

Sunak açıkladı: Ek mali teşvik paketi
03 Mart 2021 - 16:10 www.finansgundem.com

İngiltere Maliye Bakanı Sunak, parlamentodaki bütçe görüşmelerinde yaptığı sunumda, 2021 ve 2022 için 65 milyar sterlin değerinde ek bir mali teşvik paketinin daha olacağını açıkladı

İngiltere Hazine Bakanı Rishi Sunak parlamentoda bütçe sunumu yaptı. Sunak, sunumunda 2021 ve 2022 için 65 milyar sterlin değerinde ek bir mali teşvik paketinin olacağını söyledi.

İngiltere ekonomisinin gelecek yılın ortalarına doğru pandemi öncesi seviyelere geri dönebileceğini belirten bakan, hızlı bir ekonomik toparlanma öngördüklerini belirtti.

İngiltere büyümesinin 2021 yılını yüzde 4 ile kapatmasını beklediklerini belirten Sunak, 2022 yılında yüzde 7,3 büyüme beklediklerini açıkladı.

İngiltere'de katma değer vergisi indirimleri 30 Eylül'e kadar devam edecek. Sunak, gayrimenkul damga vergisi muafiyetinin de 30 Haziran'a kadar uzatılacağını ifade etti. İşletmeler için belirlenen vergi muafiyeti de 30 Haziran'a kadar devam edecek.

Sunak ayrıca, toplumsal toparlanmanın uzun süreceğini, ilk önce kamu maliyesinin onarılması gerektiğini söyledi.

İngiltere’de tedbirler erken kaldırılabilir

İngiltere halka arz yarışını kazanmak istiyor

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)