BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSümeyye Erdoğan AK Parti'ye mi giriyor?----

Sümeyye Erdoğan AK Parti'ye mi giriyor?

Sümeyye Erdoğan AK Parti'ye mi giriyor?
02 Ocak 2015 - 13:11 www.finansgundem.com

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, katıldığı canlı yayında gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu

Ak Parti'nin 2015 seçim hazırlıklarına ilişkin konuşan Soylu, Sümeyye Erdoğan'ın parti içerisinde aktif olarak görev alacağına ilişkin, "Siyaset gen işidir. Babadan, ailesinden insana  iletilebilir.  Bu yetenek ve dönemi iyi temsil etmek meselesidir. Cumhurbaşkanımız yürütmenin başı ise aktif siyasetin içerisindedir. Sümeyye Erdoğan aday olursa hoş olur." dedi.

2015 seçimlerine ilişkin iki çarpıcı iddia da ortaya atan Soylu, "Türkiye 1960'dan sonra en yüksek oy oranını görecek önümüzdeki seçimlerde. Yüzde 50'nin üzerine çıkacak, yüzde 53'lerde kendisini bulabilen bir oy oranını bulacak. Kamuoyu anketleri 2-3 puan altı ve üstünde. Bir iddiam daha var. Örneğin muhalefet liderlerinden Sayın Kemal Kılıçdaroğlu seçim sonuçlarını görünce bir daha CHP Genel Merkezi'ne gidemeyecek. Arası en açık seçimlerden biri olacak siyasi tarihimizin. Yüzde 28-30 bandında bir fark olacak. Bunu millet söylüyor, ben söylemiyorum." dedi.

İşte Süleyman Soylu'nun konuşmasından satır başları;

ERDOĞAN İLE KABİNE TOPLANTISI

Demokrasiler sürprizler rejimi değildir, öngörülebilir sistemdir. Muhalefette yeni Türkiye’de bunlara alışmakla mükelleftir. Bu beklenen durumdur. Çok tartışılmasına gerek yok.  

SEÇİM ŞARKISI TARTIŞMASI

Kirizoğlu’nun uyarlanması kendi ezgilerimizle, desenlerimizle bütünleşmiştir. Büyük düşünen Türkiye’yi ifade ediyor. Şarkı herkese sürprizdi.

4 ESKİ BAKAN HAKKINDA SORUŞTURMA

17-25 Aralık kabus dolu günlerdi. Bu darbedir. Darbenin yöneticileri ve yürütücüleri kamuoyunu yanıltmak için gayret ediyor. 4 bakan hakkındaki soruşturma devam ediyor. 
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)