BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSultangazi'de tehlikeli gerginlik: 50 kişi mahsur----

Sultangazi'de tehlikeli gerginlik: 50 kişi mahsur

Sultangazi'de tehlikeli gerginlik: 50 kişi mahsur
07 Ekim 2014 - 20:22 www.finansgundem.com

Kobane'deki İŞID saldırısı protesto etmek isteyen HDP Sultangazi İlçe Örgütü üyesi 50 vatandaş, sayıları bini bulan bir grup tarafından kuşatıldı.

Kobanê'deki IŞİD saldırısı protesto etmek isteyen Halkların Demokratik Partisi Sultangazi İlçe örgütü üyesi 50 vatandaş, sayıları bini bulan bir grup tarafından kuşatıldı. Binaya sığınan partililer üç saattir dışarı çıkamazken, Türk bayraklarıyla tekbir getiren saldırgan grup da bekleyişini sürdürüyor.

İsmail Saymaz'ın Radikal.com.tr'deki haberine göre,  HDP’liler bugün Sultangazi’de bir basın açıklaması yapmak istediği sırada polis tarafından dağıtıldı.

Biber gazlarıyla müdahale edilen partililere, iddiaya göre, ellerinde Türk bayrakları bulunan kalabalık bir topluluk saldırmak istedi. Bunun üzerine HDP’liler ilçe binasına sığındı.
Halen binada mahsur halde bulunan Sosyalist Yeniden Kuruluş Partisi İlçe Saymanı Ahmet Yıldız’ın verdiği bilgiye göre, üç saattir gergin bekleyiş sürüyor.

Bina etrafında toplanan ve sayıları zaman zaman bini geçen saldırgan grup, HDP’nin bulunduğu apartmanın kapısını zorlayarak, içeriye girmek istedi. Buna karşın polis, saldırganlara sert müdahalede bulunmadı. Sokak başlarından ayrılmayan saldırganlar Türk bayrakları açıp tekbirler getiriyor. HDP’de ise aralarında kadınların da olduğu 50 kişilik grup dışarı çıkamıyor.

Yıldız, “Başlangıçta bin kişilik bir grup vardı. Polisin rahat davranmasından dolayı dış kapıyı zorladılar ve kırmaya çalıştılar. Polis gruba gaz bile atmadı. Bir ölçüde dağıttıysa da hala sokak başlarında bekliyorlar. Biz partiden çıkamıyoruz, beklemedeyiz” diyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)