BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSultanahmet saldırısında 1 kişi daha tutuklandı----

Sultanahmet saldırısında 1 kişi daha tutuklandı

Sultanahmet saldırısında 1 kişi daha tutuklandı
22 Ocak 2016 - 21:19 www.finansgundem.com

Sultanahmet Meydanı'nda 10 Alman turistin öldüğü, 15 kişinin de yaralandığı canlı bomba saldırısında 1 kişi daha tutuklandı

Sultanahmet Meydanı'nda 10 Alman turistin öldüğü, 15 kişinin de yaralandığı canlı bomba saldırısının ardından gözaltına alınan Suriye uyruklu bir kişi daha çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Tutuklu sayısı 13'e yükseldi.

Ankara'da 4 gün önce gözaltına alınan Suriye uyruklu Ö.R., İstanbul Emniyeti'ndeki sorgusunun ardından İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edildi. Soruşturmayı yürüten Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu Savcısı Abdullah Yurtsever tarafından sorgulanan Ö.R., "Silahlı terör örgütüne üye olmak" ve "Kasten tasarlayarak öldürmek" suçlarından tutuklanması talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi. Hakimlikte ifade veren Ö.R., bu suçlardan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

SAYI 13'E YÜKSELDİ
Sultanahmet'teki canlı bomba saldırısına ilişkin Pazar günü 10, Çarşamba günü ise 2 kişi daha tutuklanmıştı. Son tutuklamayla birlikte tutuklu sayısı 13'e yükseldi. 7 kişi de adli kontrol şartı uygulanarak serbest bırakılmıştı.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)