BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSüleyman Soylu'ya alkışlı, konvoylu destek----

Süleyman Soylu'ya alkışlı, konvoylu destek

Süleyman Soylu'ya alkışlı, konvoylu destek
13 Nisan 2020 - 03:55 www.finansgundem.com

İçişleri Bakanı Soylu'nun istifa haberinin ardından sosyal medyada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın istifayı kabul etmemesi için binlerce paylaşım yapıldı. Erdoğan'ın istifayı kabul etmediğinin duyulması üzerine de konvoylarla kutlama yapıldı

Sokağa çıkma yasağı kararının ardından oluşan market önü kuyruklar için sorumluluğu üzerine alıp istifa ettiğini duyuran İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya sosyal medyadan destek yağdı. Vatandaşlar paylaşımlarıyla bir taraftan Soylu'nun kararından vazgeçmesini isterken diğer taraftan da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın istifayı kabul etmemesini talep etti. 

İletişim Başkanı Fahrettin Aslan'ın "Cumhurbaşkanı istifayı kabul etmedi. Soylu görevine devam edecek" açıklamasının ardından Bakan'a destek caddelere taşındı. İstanbul ve Ankara başta olmak üzere birçok kentte araç konvoyları düzenleyen halk Soylu'ya sevgi gösterisinde bulundu. Bazı vatandaşlar da balkonlardan alkışlarla konvoylara destek verdi.

RESMİ KONUTUN ÖNÜNDE DESTEK

Ankara'da Çankaya Caddesi'nde üzerindeki İçişleri Bakanlığı Resmi Konutu önünde, sokağa çıkma yasağının sona ermesinin ardından bir grup vatandaş, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya destek amacıyla toplandı. Burada İstiklal Marşı okuyan vatandaşlar, ellerindeki bayraklarla sloganlar atarak Bakan Soylu'ya destek verdiler. Vatandaşlar bir süre sonra daha sonra dağıldı.

Soylu'nun istifası Cumhurbaşkanı tarafından kabul edilmedi

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu istifa etti

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)