BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSüleyman Soylu'dan Kandil açıklaması----

Süleyman Soylu'dan Kandil açıklaması

Süleyman Soylu'dan Kandil açıklaması
06 Haziran 2018 - 20:03 www.finansgundem.com

Süleyman Soylu, Kandil operasyonu ile ilgili açıklamalarda bulundu

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu katıldığı bir canlı yayında Kandil operasyonu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Soylu "İçeride teröristlerin sığınakları ortadan kaldırıldı. 26-27 kilometrede hat kuruyoruz, Kandil uzak hedef değil. Bu bizim için zamanlama meselesidir, zor değil. Ülke için Kandil'in alınması vazgeçilmezdir" dedi.

İçişleri Bakanı Soylu katıldığı bir canlı yayında Kandil operasyonu ile ilgili şunları söyledi:

"Bunlar büyük operasyondur, seçimle alakalı değil. Ortak karar var, terör kaynağında kurutulmalı. İçeride teröristlerin sığınakları ortadan kaldırıldı. 26-27 kilometrede hat kuruyoruz, Kandil uzak hedef değil. Bu bizim için zamanlama meselesidir, zor değil.Ülke için Kandil'in alınması vazgeçilmezdir. Kandil'e uzaktan bakan bir Türkiye değiliz. Böyle bir Türkiye çok eski tarihlerde kaldı. İstediğimiz zaman, istediğimiz güçte ve istediğimiz noktada operasyon yapabilme kapasitesine sahip bir Türkiye var bugün" 

FETÖ ile mücadele

Kendi adamlarını büfelerden aradıklarını tespit ettik. İtiraflar üzerinden yakaladığımız isimler var. Örgüt Avrupa'yı ikna etme noktasına gelmiş. Yapmamız gereken çok şey var, acımasızca üzerine gidilmeli. Türkiye, işini kesinlikle yarıda bırakmamalı. Cezaevlerinde motivasyonlarını devam ettiriyorlar.

Bahçeli'nin genel af önerisi

Seçim beyannamemiz de, gündemimiz de genel af yok. MHP'nin beyannamesinde var. Kendi değerlendirmemizde af konusu yok.

Bedelli askerlik

Terörle mücadele ediyoruz, bu kararı vermek kolay değil. Seçim sonrası tekrar oturulup konuşulur. İhtiyaçlar gerektiriyorsa, değerlendirilebilir.

Kayyum atanan belediyeler

Kayyum belediyeleri konusunda büyük başarı elde edildi. Bugün Güneydoğu'da huzur var, demek ki yapılabiliyormuş. Bölge halkını daha iyi noktaya getirecek adımlar atıldı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)