BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSüheyla Sultan gemisi depremzedeleri ağırlamaya başladı----

Süheyla Sultan gemisi depremzedeleri ağırlamaya başladı

Süheyla Sultan gemisi depremzedeleri ağırlamaya başladı
12 Mart 2023 - 22:27 www.finansgundem.com

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından depremzedelerin konaklaması için İskenderun Limanı'na konuşlanan 1500 kişilik Süheyla Sultan gemisi afetzedelere kapılarını açtı

İskenderun'a getirilen Karadeniz Holding'e ait Karadeniz Lifeship Süheyla Sultan gemisi afetzedeleri ağırlamaya başladı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nca depremzedelerin kullanımına sunulmak üzere İskenderun Körfezi'nde konuşlanan 1500 kişi kapasiteli gemide son hazırlıklar tamamlandı.

6 Şubat'taki depremlerden etkilenen ve kaldıkları yerlerden otobüslerle limana getirilen afetzedeler, askeri yetkililer tarafından karşılanarak kayıtları yapıldıktan sonra kalacakları odalara yerleştirildi.

Acil durumlarda insani yardım amacıyla kullanılabilecek yüzer yaşam kentleri konseptinin ilk gemilerinden olan Karadeniz Lifeship Süheyla Sultan'da konaklama alanlarının yanında kreş, eğitim, sağlık, aşevi ve sosyal alanlarla modern bir kentte ihtiyaç duyulan imkanlar bulunuyor.

Yüzer yaşam kenti, klima, televizyon, buzdolabı ve her biri 12 kişilik 72 oda, 4 ila altışar kişilik 116 odayla afetzedelere hizmet veriyor.

Bilgisayar laboratuvarı, konferans ve iletişim merkezi bulunan, 900 öğrenci için 18 derslikle sürekli eğitim sağlanabilen Süheyla Sultan yüzer yaşam kenti, poliklinik ve revirlerin yanı sıra 20 kişilik yatarak tedavi sağlanabilecek sağlık alanlarını da içeriyor.​​​​​​​

1673 depremzede çocuk ailesine kavuştu

Rize'de depremzede çocuklara 'Formulaz'lı moral

Bakan Varank: Depremzede KOBİ'lere 1 milyon TL faizsiz kredi

MEB depremzede öğrenciler için 13 bin televizyon gönderdi

Bahçeli: Hazine yardımı depremzedelere aktarılsın

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)