BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSüheyl Aygül’ün beklenen 6. kitabı okurlarla buluşuyor----

Süheyl Aygül’ün beklenen 6. kitabı okurlarla buluşuyor

Süheyl Aygül’ün beklenen 6. kitabı okurlarla buluşuyor
07 Kasım 2017 - 16:04 www.finansgundem.com

Yazarımız, finans sektörünün dev kalemi İlham Süheyl Aygül, “Kariyer Şövalyesi” kitabıyla TÜYAP’ta… İmza günü 12 Kasım Pazar…

Finans sektörünün dev yazarı İlham Sühey Aygül’den  kitapseverlere  müjde. Finansgundem.com yazarı Aygül'ün merak ve heyecanla beklenen 6. eseri okurlarıyla buluşuyor.  

Beyaz yakalı üçlemesi ile aylarca çok satanlar listesinde yer alan ve 2012 yılında   ''Finans Sektörünün En Çok Okunan Yazar''ı seçilen Turkkariyer Yönetim Kurulu Başkanı  İlham Süheyl Aygül, Kariyer Şövalyesi’yle, TÜYAP Kitap Fuarı’nda hasrete son veriyor. Aygül, 12 Kasım Pazar günü saat 13.00’te 3. Salon’daki Alfa Yayınları standında yapılacak imza töreni için, “Beyaz yakalı, öğrenci, danışan, menti, okurları ve dostlarımızı davet ederiz” mesajını gönderiyor.

Aygül’ün sihirli kaleminden çıkan Kariyer Şövalyesi kitabının iş sektörünü yeniden hareketlendirmesi bekleniyor. Bankacılık sektörünün duayen isimlerinden Ziya Akkurt, “Kariyer Şövalyesi’ için, “Bu satırların yazarıyla çalışma fırsatım oldu. O gerçek bir kariyer şövalyesiydi ve yoluna üçüncü zarı atarak devam etme kararı aldı. Okunası bir kitap ve gerçek bir rol model!” diyor.  

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)