BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSuçlamaların hedefindeki eski başbakan kendini savundu----

Suçlamaların hedefindeki eski başbakan kendini savundu

Suçlamaların hedefindeki eski başbakan kendini savundu
16 Ağustos 2022 - 13:44 www.finansgundem.com

Avustralya'da kabinede gizlice 5 görevi icra ettiği ortaya çıkan eski Başbakan Scott Morrison, ulusal çıkarlar gereği doğru olanı yaptığını savundu.

Eski Avustralya Başbakan Scott Morrison, kendini "gizlice" bakanlıklara atamasına dair Facebook hesabından açıklama yaptı.

Morrison, bakanların hasta oldukları ya da hastaneye kaldırıldıkları gerekçesiyle kritik anlarda görevlerini yerine getiremediklerini ifade etti.

Kovid-19 gibi kriz döneminde iyi niyet çerçevesinde söz konusu eylemlerde bulunduğunu vurgulayan Morrison, eyleminden dolayı pişmanlık duyduğunu ancak söz konusu dönemde ulusal çıkarlar gereği doğru olanı yaptığını söyledi.

Morrison, mali kaynaklar bakanlığı görevini üstlenmesinin farklı olduğunu ve ulusal çıkarlar gereği tartışmalı bir gaz projesinin engellenmesi için güç kazanması gerektiğini öne sürdü.

Eski Başbakan Morrison, söz konusu dönemi ve eylemi "sıra dışı dönemler ve sonucunda gelenek dışı işler" olarak nitelendirdi.

Eski Avustralya Başbakanı'na şok suçlama

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)