BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSubway Türkiye'deki haklarını devretti----

Subway Türkiye'deki haklarını devretti

Subway Türkiye'deki haklarını devretti
08 Ağustos 2022 - 14:40 www.finansgundem.com

Subway'in Türkiye'deki operasyonları artık TAB Gıda tarafından üstlenilecek.

Dünyanın en popüler fast food zincirlerinden Burger King, Pop Eyes ve Arby’s gibi markaların Türkiye operasyonlarını üstlenen TÜRK ATA BURGER (TAB) Gıda, bugün önemli bir duyuru paylaştı. Şirket, dünyanın en sevilen fast food zincirlerinden Subway’in Türkiye’deki operasyonlarını genişletmeyi hedefleyen bir ana lisans anlaşması yaptığını duyurdu.

TFI TAB Gıda Yatırımları Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Kurdoğlu, konu hakkında yaptığı açıklamada Subway ile yaptıkları anlaşmanın büyümelerini hızlandıracağını, dünya çapındaki toplam restoran sayılarını yıl sonuna kadar 3000’in üzerine çıkarmayı hedeflediklerini paylaştı. Anlaşma hakkında Subway CEO’sundan da açıklama geldi:

“Subway olarak, uluslararası çaptaki varlığımızı güçlendirmeyi amaçlarken, diğer önemli markaların bir bölgedeki büyümesine önderlik ederek, kayda değer deneyim edinmiş operatörlerle ortaklık arayışındayız. Pazarın lider restoran operatörü olarak Türkiye’deki tüketiciler konusunda derin bir anlayış ve tecrübeye sahip olan TFI TAB Gıda Yatırımları, Subway’in Türkiye’deki varlığını hızlandırmaya destek sağlayacak en ideal ortaktır.”

Anlaşmanın paylaşılan detaylarına göre TAB Gıda, Subway’in ‘Fresh Forward’ tasarımına uygun yeni restoranlar açmakla sorumlu olacak. Bununla birlikte Subway’in teslimat ve çevrimiçi sipariş opsiyonlarını da iyileştirecek. Bu da Subway’in yakın zamanda TAB Gıda’nın dijital paket platformu Tıkla Gelsin’e eklenebileceğine işaret ediyor.

TAB Gıda, günümüzde Burger King, Sbarro, Arby’s ve Popeyes olmak üzere dört küresel marka ve Usta Dönerci ve Usta Pideci’den oluşan iki ulusal markayı bünyesinde bulunduruyor. Şirket, Türkiye’nin yanı sıra Çin’de de fast food sektöründe faaliyet gösteriyor. (webtekno-Ümit Kılınç)

TAB Gıda Çin’deki operasyonlarını satıyor iddiası

 

TAB Gıda hisse satışı için Citigroup'a yetki verdi

 

Subway ABD'de 500 mağazasını kapatıyor

 

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)