BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSuat Kılıç'tan Topbaş'a sert cevap----

Suat Kılıç'tan Topbaş'a sert cevap

Suat Kılıç'tan Topbaş'a sert cevap
16 Eylül 2013 - 14:46 www.finansgundem.com

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç Kadir Topbaş'ın maksadını aştı eleştirisine, sert bir karşılık verdi

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın İstanbul'un 2020 Olimpiyatlarını kaybetmesinin ardından attığı Kınalı tweet çok konuşulmuştu. İstanbul Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul'un olimpiyatları kaybetmesinin ardından Spor Bakanı Suat Kılıç'ın "Kına stokları tükenmiş" şeklindeki tweet'i ile ilgili olarak 'Bakan maksadını aştı' yorumunda bulunmuştu. seçim bölgesi Samsun'da konuşan Bakan Kılıç, Kadir Topbaş'ın açıklamalarına isim vermeden yanıt verdi.
"MAKSADIMIZI FALAN AŞMADIK"
Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, "2020 Olimpiyat oyunlarına evsahibi yapacak kentin seçimi Buenos Aires'te yapıldı. Final oylamasında Tokyo evsahibi oldu, İstanbul 'kaybetti'. O dakikadan itibaren sosyal medyada, Twitter'da kıyamet koptu. Şöyle bir baktığımız zaman gördük ki, gördük ve kahrolduk ki Türkiye'den kaybetmesinden büyük sevinç duyanlar var. O nedenle o zaman tepkimizi koyduk. Maksadımızı falan da aşmadık. Koyduğumuz tepkinin de sapasağlam arkasındayız" dedi.
TOPBAŞ: BAKAN MAKSADINI AŞTI
İstanbul'un olimpiyatları kaybetmesinin ardından Spor Bakanı Suat Kılıç'ın "Kına stokları tükenmiş" şeklindeki tweet'ine, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'a sorulmuştu.
Topbaş yaptığı açıklamada, "Maksadını aşmış bir ifade olarak görüyorum. Olimpiyatlarla ilgili IOC üyeleri de zaten halk nasıl bakıyor diye raporlar istiyor. Halkımızın yüzde 94'ünün olimpiyatları istediğini gördüler. Demokratik bir ülkede herkesin aynı kararda olmaları mümkün değil. İktidara öfkeden dolayı, yönetime karşıt olmaktan dolayı bu tarz tavırlar doğru değil. Ulus menfaatlerine bakarsınız. Olimpiyatları alan ülkelerde altın madalya sayısı da ciddi manada artıyor" demişti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)