BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündem"Şu anda yüzde 47 gibi bir yerdeyiz"----

"Şu anda yüzde 47 gibi bir yerdeyiz"

Şu anda yüzde 47 gibi bir yerdeyiz
18 Nisan 2015 - 22:41 www.finansgundem.com

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Beşir Atalay, "Şu anda yüzde 47 gibi bir yerdeyiz” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Beşir Atalay, partisinin il başkanlığını ziyaretinde AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ak Parti'nin dolu bir seçim kampanyası yürüteceğini belirterek, partisinin her zaman parlak kampanya yürüttüğünü ve yine öyle olacağını söyledi.

Kamuoyu yoklamalarında iyi konumda bulunduklarını, son haftalarda partilerine oy vermeyi düşünenlerin sayısında artış olduğuna dikkati çeken Atalay, şöyle konuştu: "Artık haftada bir kamuoyu yoklaması yaptırıyoruz. Her seçimde böyle yaptırırız. Şu anda yüzde 47 gibi bir yerdeyiz. Diğer partilerin oranlarını pek söylemiyoruz. Herkes kendi araştırmasını yaptırıyordur. Seçim öncesi biraz kararsızlar da bulunur. Onlar da seçime doğru tekrar yerine gider. Dolayısıyla son seçimlerde olduğu gibi yüzde 50 bandında olacağız. Genel olarak rahat, tek başına iktidar olacağız. İnşallah beklentimiz o. Biz o nabzı iyi tutuyoruz. Şu anda genel olarak gördüğümüz bütün kamuoyu yoklamalarında AK Parti olarak rahat bir konumdayız." "Neler yapacağız, Türkiye'nin geleceği için neler vadediyoruz, hangi sorunu nasıl çözeceğiz, kampanyayı öyle yaparız" diyen Atalay, bu yıl özellikle adını "pozitif ve güler yüzlü" kampanya koyduklarını ifade etti.

Muhalefetin sadece eleştiriyle meşgul olduğunu öne süren Atalay, "Muhalefetin alkışı bile eleştirmek içindir. Onlar negatif kampanya yaparlar, iktidarı eleştirirler. Muhalefetin işi, gücü bu. Daha ortaya henüz bir şey koymuş değiller. Muhalefet koysa bile iktidar olamayacağı için hayali, abartılı vaatlerde bulunur. Biz öyle değiliz. İktidar olacağımızı bildiğimiz için gerçekçi kampanyalar yaparız. Bizim bir özelliğimiz var. Söz verirsek mutlaka yaparız. Onun için de tutacağımız sözleri veririz" diye konuştu.

"Siyasi partilere saldırı, vesaire gibi şeyleri kınıyoruz"

Atalay, HDP Genel Merkezi'ne silahla ateş edilmesine ilişkin, şiddetin hiçbirisini onaylamadıklarını ve şiddete karşı olduklarına dikkati çekti.

Benzeri girişimleri yanlış bulduklarını belirten Atalay, şunları kaydetti: "Güvenlik birimlerimiz herhalde olayın üzerine gittiler. Onun araştırmasını, çalışmasını yapıyorlardır. Şu anda son durum nedir, onu da bilmiyorum. Tavrımız, özellikle seçim ortamında Türkiye'nin her köşesinde huzurlu bir seçim olsun. Hiçbir yerde şiddet, baskı, korku olmasın. Her parti, kampanyasını özgürce yürütsün, herkes her yere gidebilsin ve konuşsun. Ondan sonra da vatandaşlarımız özgür iradesiyle sandığa gitsin ve oyunu kullansın. Bizim tercihimiz bu. Bunun ötesinde hiçbir yöntemi tasvip etmiyoruz. Onun için siyasi partilere saldırı, vesaire gibi şeyleri kınıyoruz."
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • analist20 Nisan 2015 00:48

    le hul mulk.... mülk allahındır gerisi yalan

  • Memo19 Nisan 2015 21:29

    Durmak yok yola devam. Allah yar ve yardımcısı olsun başımızdakilerin Ben razıyım Allah'da Razı olsun inşallah

  • h19 Nisan 2015 21:15

    İlahi Beşir Atalay.Daha iki hafta önce "oylarımız %48-50 bandında" diyordun.Şimdi ise "oylarımızda artış var,%47 gibi bir yerdeyiz" diyorsun.Oylar artarken oran nasıl geriliyor acaba?

  • teklik sadece ye 19 Nisan 2015 20:07

    sen niye rahatsız oldun ? önce düşünceye saygılı ol o benim düşüncem bu da senin düşüncen önce saygılı olmayı öğren bırak bu ayakları nerde yaşıyorsun sen 7 haziranda görürsün bakalım gercekleri o yüzden ak parti her seçim ezip geçiyor dimi :)

  • teklik sadece ALLAHA aittir.19 Nisan 2015 18:58

    Ak parti tek parti diyen vatandaş senin geçimlen sıkıntın yok galiba eskiden doğru söylüyorsun 70 cent,te muhtaçtık ama şimdi ise 25 cent,e muhtaçkaldık herşey almış başını gidiyor emeklilerin aldıkları maaşlar ortada asgari ücretlen çalışanların hali ortada orta kesim diye hiçbirşey kalmamış sen kalkmış AKP nin yağcılığını yapıyorsun kıyamet günü sende ALLAHIın huzurunda hesap vereceksin neden bunlara çanak tutupta kendi insanlarını sattınız sadece kendi menfaatlerinizi düşünerek insanları yoksulluğa sefalete bıraktınız demiyecekmi yaratan RABBİMİZ biraz düşünün bu ülkeyi idare etmeye çalışanlar ALLAH huzurunda en büyük cezaları onlar çekecektir nedenine gelince eğer halkına iyilik yapmışsa dert çektirmemişse o ülkenin insanları haklarını helal ederler eğer ülkenin başkanı onları ezmişse sıkıntı içinde bırakmışsa ve etrafına zenginlik vermişse işte ozaman ülkenin içindeki insanlar haklarını HARAM edeceklerdir ve buda CEHENNEM ATEŞİ üzerinde olacaktırartık gerisini sizler düşünün eğer gerçekten ALLAH,ın korkusu varsa içinizde.

  • ak parti tek parti19 Nisan 2015 16:53

    %55 hakkıdır gercekten türkiye güçlü artık eskiden 70 cent,e muhtaç idi

  • esnaf memo19 Nisan 2015 12:40

    Vatandaşı düşürdüğünü noktayı anket yapsanız 50 gram et alan insanlar çoğaldı yüzde kırk yediden bahsediyorsun insanlar bir bardak çayın ve simit in hesabını yapamıyor çünkü alamıyor saolun bu hale getirdiğiniz için