BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinStriptizcilerin üçte biri öğrenci----

Striptizcilerin üçte biri öğrenci

Striptizcilerin üçte biri öğrenci
01 Mart 2014 - 16:52 www.finansgundem.com

Bu ülkede striptizci olarak çalışan kadınların üçte birinin üniversite öğrencisi olduğu ortaya çıktı

İngiltere’de Leeds Üniversitesi’nin yaptığı bir araştırma ülke genelinde striptizci olarak çalışan kadınların üçte birinin üniversite öğrencisi olduğunu ortaya çıkardı.

Araştırmacılar, striptiz kulüplerinin üniversitelerin açılış partilerine giderek iş ilanlarını öğrencilere dağıttığını tespit ettiklerini belirtti.

Araştırmayı gerçekleştiren Dr. Kate Hardy, Huffington Post UK’e konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Öğrenciler kısa vadede bu işi yapıp eğitimlerini tamamlayarak uzun vadede gerçekten istedikleri işi yapma imkanını elde ediyor. Hürriyet'in haberine göre, striptiz dünyasının esnek çalışma saatleri diğer asgari ücretli işlerin aksine bu kadınların okula gitmesine, staj yapmasına imkan tanıyor” dedi.

Ülkede Ulusal Öğrenci Birliği’nin (NUS) yaptığı bir başka araştırma da “seks işçisi” olarak çalışmayı göz önünde bulunduran öğrencilerin sayısında bir patlama yaşandığını ortaya koydu. NUS yetkilileri öğrencilerin bu alanlara ilgisinin harçların yükselmesine bağlı olduğunu söylerken, İngiltere Seks İşçileri Birliği de hükümet harçlara zam yaptıktan sonra öğrencilerden meslekleri ile ilgili aldıkları danışma telefonlarının iki katına çıktığını açıkladı.

İngiliz hükümeti 2012 yılında üniversitelerin yıllık harç ücretini 9 bin sterline yükseltmişti.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)