BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinSTK’dan görme engelliler için etkinlik----

STK’dan görme engelliler için etkinlik

STK’dan görme engelliler için etkinlik
10 Mayıs 2021 - 15:40 www.finansgundem.com

Gönüllü çalışmaların yürütüldüğü sivil toplum örgütü SDH, görme engelli vatandaşlar ile ailelerine beden ve ruh sağlığı kazandırmak adına etkinlik düzenliyor. Ücretsiz etkinlik 17 Mayıs’ta başlıyor.

Sevgiyle Dönüşüm Hareketi Platformu tarafından düzenlenen ve görme engelli vatandaşların aileleri ile birlikte katılım yapabileceği etkinlik Ağustos ayı sonuna kadar sürecek. Platformdan verilen bilgiye göre, etkinlikler konusunda uzman ve deneyimli eğitmenlerce gerçekleştirilecek. Ücretsiz etkinlikten yararlanmak için sdhplatformu instagram adresinde yer alan kayıt formunun doldurulması yeterli olacak.  

Konuya ilişkin Sevgiyle Dönüşüm Hareketi Platformu tarafından yapılan açıklama şöyle:

"Sevgiyle Dönüşüm Hareketi Platformu gönüllülük kapsamında herhangi bir kar amacı gütmeyen bir sivil toplum örgütüdür.

Amacı; başta dezavantajlı, engelli kitleler olmak üzere, ihtiyaç duyan herkese kendi başlarına kolaylıkla uygulayabilecekleri ve kendilerini zihin, beden, ruh olarak bütüncül şekilde destekleyebilecekleri birçok yol ve yöntem olduğu farkındalığını sağlamaktır.

Böylece, stres alanından uzaklaşarak daha konforlu bir hayat deneyiminin mümkün olduğunu paylaşmaktır.

Bu kapsamda, farkındalık sağlamak için online olarak gerçekleştirilecek etkinlikler için katılım tamamen ücretsiz olacaktır.

Düzenlenecek ilk etkinlik, görme engelli dostlar, anneleri, babaları, eşleri, çocukları için olacaktır. 17 Mayıs 2021 tarihinde başlayacak etkinlikler, 30 Ağustos 2021 tarihine kadar devam edecektir.

Etkinlik günleri her pazartesi ve cumartesi olup, başlangıç saati 21.00’dir. Etkinliklerimiz içerisinde doğal nefes, beden terapi, kahkaha yogası, yüz yogası, kristal taşların sağlığımıza katkıları, doğal uçucu yağların şifası, sağlıklı beslenmenin önemi ve stres azaltan besinler, kadın sağlığına bütüncül yaklaşımın önemi, enerji uygulamaları ile kendimize destek, Türk Musikisi makamlarının iyileştirici etkisi, masalların önemi ve etkisi, pozitif düşünme ve konuşmanın faydaları ve daha birçok farklı konular yer almaktadır.

Etkinliklerimiz, konusunda uzman ve deneyimli eğitmenlerce gerçekleştirilecektir. Katılım için kayıt gerekmektedir. Kayıt için sdhplatformu instagram adresinde yer alan kayıt formunun doldurulması yeterlidir Sizlerle bu heyecanı paylaşmaktan mutluluk duyarız."

1500 dolara 'şekerleme yapacak' denekler aranıyor

Thames nehrine giren balina için kurtarma operasyonu

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)