BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinSteven Seagal'den ilginç açıklamalar----

Steven Seagal'den ilginç açıklamalar

Steven Seagal'den ilginç açıklamalar
17 Temmuz 2014 - 03:57 www.finansgundem.com

"Eşim Türk, ben Moğol'um. Mevlana anlayışı üzerindeki tasavvuf müziğini seviyorum. Osmanlı tarihini okuyup İstanbul'a geldim. Türk müziğini seviyorum"

Thunderbox Avrupa turnesi kapsamında İstanbul’a gelen ve bu dün akşam saat 21:30’da Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde konser veren Steven Seagal İstanbul’da Park Bosphorus Otel’de düzenlenen basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

TASAVVUF MÜZİĞİNİ SEVİYORUM

Bu akşam 90 dakikalık bir repertuarla dinleyenlerin karşısına çıkacak Seagal, turnenin ruhani izler taşıdığını belirterek "My God’ parçasını örnek gösterdi. Seagal, "Bu parça şiddeti ve terörü eleştirmek için, bir arada ve sevgi içerisinde yaşamanın mümkün olacağını göstermek için yazıldı. O şarkı teması bütün turu kapsıyor" dedi. Türk müziğini çok sevdiğini ifade eden Seagal, "Geleneksel Türk müziğini çok iyi biliyorum ama özel bir isim söyleyemiyorum. Sufi müziği ve Mevlana anlayışı üzerindeki tasavvuf müziğini de seviyorum" diye konuştu.

SAHNEYİ FİLM SETLERİNE TERCİH ETTİ

Konserde yaşadığı heyecanı hiçbir yerde yaşamadığını ifade eden Seagal, Ağustos ayı sonunda "Foreign in Domestic" adında bir filme başlayacaklarını anlattı. Müziğindeki hoşgörü felsefesi ile rol aldığı aksiyon filmlerinde canlandırdığı karakterleri nasıl bağdaştırdığının sorulması üzerine Seagal, "Biz filmlerde sanatımızı konuşturuyoruz. Bunun için para alıyoruz. Ruhani dünyamızla, işimizi birbirinin dışında tutmak lazım" diye konuştu.

İFTAR ÇADIRINA GİDECEK

İstanbul dün akşam geldiğini anlatan Seagal, "Ramazan ayındayız. Şu anda İstanbul’u solumaya çalışıyorum" dedi. Seagal, dün akşam katıldığı iftarla ilgili görüşünün sorulması üzerine, "Ramazan en büyük dini deneyimlerden biri. Ben de bunun bir parçası olmaktan onur duydum" diye konuştu. Amerikalı şarkıcı, bu akşam da Beşiktaş Belediyesi’nin iftar çadırını ziyaret edecek.

TÜRK TARİHİNİ OKUDUM

Kendisinin Moğol asıllı olduğunu ifade eden Seagul, "Moğollor ve Türkler iç içe geçmiştir. Ben Moğol’um onun yanı sıra eşimin Tük tarafı da var" dedi. Türkiye’ye gelmeden önce araştırma yaptığını söyleyen Seagal, "Türk Tarihini Cengiz Han’dan itibaren okudum. Türkiye’ye Türk Tarihini, Osmanlı Tarihini okuyarak geldim" dedi
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)