BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaBankacılıkStaj hayalleri korona yüzünden yarıda kaldı----

Staj hayalleri korona yüzünden yarıda kaldı

Staj hayalleri korona yüzünden yarıda kaldı
10 Mart 2020 - 11:08 www.finansgundem.com

Korona virüs tehdidi dünyaca ünlü yatırım bankalarında staj yapma hayalindeki üniversite öğrencilerinin ümitlerinin yarıda kalmasına sebep oldu.

FINANSGUNDEM.COM - DIŞ HABERLER SERVİSİ

Londra'daki büyük yatırım bankaları, korona virüsün yayılması nedeniyle önümüzdeki haftalarda başlayacak olan stajları iptal etmeye başladı. Financial News’in haberine göre, BNP Paribas, JPMorgan, Citi ve Morgan Stanley her yıl üniversite öğrencilerine sağladıkları 2 haftalık bahar staj programlarına bu sene öğrenci kabul etmemeye karar verdiler.

Morgan Stanley bunun yerine öğrencilerin soru sorma hakkının bulunduğu üst düzey bankacılar tarafından hazırlanan sanal sunumlar düzenleyecek. Goldman Sachs’ın staj programı ise halen değerlendirme aşamasında

Bu tip staj etkinlikleri, finans alanında kariyer yapmayı düşünen öğrenciler tarafından olmazsa olmaz olarak görülmekte. İyi bir staj programı geçiren öğrenciler daha sonra yerlerini kesinleştirmek için yaz programlarına kaydoluyorlar. Dünyanın en iyi bankaları geçen yıl 500 binden fazla staj başvurusu aldı.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)