BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporStade de France’ta 40 bin Türk olacak----

Stade de France’ta 40 bin Türk olacak

Stade de France’ta 40 bin Türk olacak
13 Ekim 2019 - 15:02 www.finansgundem.com

A Milli Futbol Takımımızın Fransa ile Paris’te oynayacağı maça gurbetçilerimiz adeta çıkarma yapacak.

A Milli Futbol Takımımızın, 2020 Avrupa Şampiyonası (EURO 2020) Elemeleri H Grubu'nda yarın deplasmanda Fransa ile oynayacağı maça Türk taraftarlar yoğun ilgi gösteriyor.

Fransa Futbol Federasyonu medya ofisinden L’Equipe’e verilen açıklamada, “Emniyet güçlerinden bu maç için ekstra destek istedik. Alarm durumuna geçtik. Maçın biletleri, normalden daha hızlı bir şekilde satılıyor ve neredeyse tükendi. 1-2 gün içerisinde de tamamen tükenmesini bekliyoruz” ifadelerine yer verildi.

Açıklamanın devamında, “Türk taraftarlar için ayırdığımız 3 bin 200 bilet günler öncesinden tükendi. Ayrıca, Fransa için ayrılan alanda da Türkler olacak. Maçta 40 bin civarında Türk taraftar olacağını tahmin ediyoruz” denildi. Haberin devamında, Fransız emniyetinin maçın oynanacağı Stade de France’ın bulunduğu Saint-Denis’de ekstra önlemler aldığı vurgulandı.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Emrah 13 Ekim 2019 17:37

    Almanya ve Hollanda da Türk sayısı ciddi oranda fakat fransada da önemli oranda Türkler yaşıyor Fransa maçı final maçımız fransada yenersek izlanda maçı önemli olmaz dahası izlandaya mağlup olsak bile grupta Türkiye lider bitirir olmaz demeyin olacak inşallah.

  • tolga14 Ekim 2019 00:24

    ...izlandaya mağlup olsak bile...   Bunu yazabiliyor isek bize ayip yaaa. Ama malesef yaziyoruz. 250 bin nufuslu minnacik bir ulke. Ekonomi yok. Biskuviyi bile disardan alirlar. Ama finansal piyasadir, ve Turkiye'nin balik uretiminin 18 kati kadar balik uretir ve satarlar. Temel egitim 18 yildir. Basilan kitap sayisi Turkiye'nin 2 katidir. Milli gelirleri Turkiye'nin 11 katidir.