BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaSporSpor Toto'da ikramiye kurayla belirlenecek----

Spor Toto'da ikramiye kurayla belirlenecek

Spor Toto'da ikramiye kurayla belirlenecek
09 Nisan 2015 - 05:11 www.finansgundem.com

Fenerbahçe’ye yapılan saldırı sonrası TFF tarafından Süper Lig’in 1 hafta ertelenmesi, oyun programını önceden açıklayan Spor Toto’yu da etkiledi

Fenerbahçe’nin takım otabüsüne yapılan silahlı saldırı sonrası Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından liglere 1 hafta ara verilmesi, Spor Toto’nun oyun programını da etkiledi. Levent Kulu'nun Hürriyet'teki haberine göre Spor Toto oyun programının 1 hafta önceden açıklanması nedeniyle oyun kuralları gereği 9 Süper Lig maçının sonucu noter kurasıyla belirlenecek. Spor Toto’da 15 bilen ortalama 300 bin TL para kazanıyor.

15 MAÇ YER ALIYOR

Zaman zaman ertelenen ya da çeşitli sebeplerden yarım kalan maçlar için uygulanan noter kurası bu hafta tüm Süper Lig maçlarına uygulanacak ve ortaya ilginç bir tablo çıkacak. Ligimizin aynı zamanda isim sponsoru olan Spor Toto yıllardır oynanan bir oyun. Klasik haliyle 13+1 maç sonucunu doğru tahmin etme esasına dayalı oyun, uzun süredir 15 maç üzerinden oynatılmakta. Türkiye Futbol Ligleri dışında Avrupa Ligleri ve zaman zaman da milli maçlar ya da Güney Amerika’da oynanan karşılaşmalar da haftalık bültene dahil edilmekte.

İLGİYİ AZALTIR MI?

15, 14, 13 ve 12 maç sonucunu doğru bilenler ikramiye kazanmaktalar. Haftalık ortalama 300 bin TL büyük ikramiyesi olan Spor Toto sürpiz sonuçlarla bir kaç hafta devrtettiğinde 2-3 milyon TL büyük ikramiyelere ulaşabiliyor. Neredeyse sayısal loto ile yarışan bir oyun. Bu hafta 9 karşılaşma sonucunun noter huzurunda belirlenecek olması işi ilginç ve tamamen şans boyutuna çekmiş durumda. Maçların ertelenmesi oyuna olan ilgiyi azaltır mı bilinmez ama bu hafta Spor Toto ikramiyelerinin sahibini noter belirleyecek.

Çekiliş nasıl yapılacak

* 15 maçtan oynanması gereken tarihlerde yapılamayan veya yarıda kalan maçların sonuçları; teşkilat bünyesinde oluşturulan komisyon tarafından noter huzurunda yapılacak çekilişle belirlenir.
* Her iki takım için ayrı ayrı geriye dönük son beş haftadaki resmi lig maçı sonuçlarına göre, birinci takımın aldığı her galibiyet için 1 numaralı top, her beraberlik için 0 numaralı top ve her mağlubiyet için 2 numaralı top, ikinci takımın aldığı her galibiyet için 2 numaralı top, her beraberlik için 0 numaralı top ve her mağlubiyet için 1 numaralı top (toplam 10 adet top) kullanılır.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)