BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaYaşam-MagazinSpor salonları tekrar kapanıyor mu?----

Spor salonları tekrar kapanıyor mu?

Spor salonları tekrar kapanıyor mu?
27 Kasım 2020 - 15:06 www.finansgundem.com

Yeni tedbirlere göre, spor salonları bu süreçte faaliyetlerine belirlenen süreler içinde devam edecek. Halı sahalar, oyun salonları, çay bahçeleri ve kır bahçeleri ise faaliyetlerine ara verecek.

Pandemi sürecinde özellikle evde çalışan kişiler spor salonlarının durumunu merak ediyor. Halı saha gibi spor etkinliklerinin yapıldığı alanların yeni korona virüs tedbirleri kapsamında kapatılmasının ardından vatandaşlar spor salonları konusunda alınan bir karar olup olmadığını araştırıyor.

İçişleri Bakanlığı'nın 81 ilin valiliklerine gönderdiği genelgede pek çok işletme yer alıyor ancak spor salonları bu kapsamda girmiyor. Bu nedenle vatandaşlar spor salonlarının hizmetlerinden faydalanabiliyor.

Spor salonları faaliyetlerine devam ederken, kahvehane, kıraathane, kır bahçesi, internet kafe/salonu, elektronik oyun salonları, bilardo salonları, lokaller ve çay bahçeleri ile halı sahalar ise bu süreçte faaliyetlerine ara vermiş durumda.

Erdoğan’dan salgınla mücadelede önemli mesaj

Korona virüs tedavisinde yeni ilaç denemesi

Tribünleri taraftarlara açılan 10 Premier Lig kulübü

Korona tedavisi gören Yılmaz Vural yoğun bakıma alındı

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)