BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSpor kulüplerinden deprem seferberliği----

Spor kulüplerinden deprem seferberliği

Spor kulüplerinden deprem seferberliği
25 Ocak 2020 - 14:14 www.finansgundem.com

Spor camiası, merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan ve Malatya'da da şiddetli şekilde hissedilen 6.8 büyüklüğünden depremin ardından seferberlik ilan etti.

Türkiye, 24 Ocak akşamı saat 20.55'te Elazığ'dan gelen deprem haberiyle sarsıldı. Kandilli Rasathanesi verilerine göre, merkez üssü Sivrice ilçesi olan deprem 6.8 büyüklüğünde meydana geldi.

Spor camiası, 22 vatandaşımızın hayatını kaybettiği ve binden fazla vatandaşımızın ise yaralandığı depremin ardından tek yürek oldu.

İvedilikle harekete geçen birçok spor kulübü, bu hafta iç sahada ya da deplasmanda oynayacağı müsabakaların gelirlerini afet bölgesine bağışlama karar aldı.

Samsunspor, Bandırmaspor, Bahçeşehir Koleji Basketbol, Denizlispor ve Adana Demirspor, maçlarında elde edilecek gelirleri Elazığ ve Malatya'daki deprem mağdurlarına göndereceğini açıkladı.

FENERBAHÇE'DEN YARDIM KAMPANYASINA KATILIM DAVETİ

Fenerbahçe Spor Kulubü, Elazığ ve Malatya'da meydana gelen depremlerin ardından taraftarlarını afet bölgesi için başlatılan yardım kampanyasına katılmaya davet etti.

Sarı lacivertli ekip, Kadıköy Belediyesi tarafından başlatılan kampanyaya ilişkin söz konusu davetini kulübün resmi Twitter hesabı üzerinden duyurdu.

Yapılan paylaşımda, "Elazığ ve Malatya için birlik olma zamanı! Kadıköy Belediyesi tüm yardımları bekliyor. Taraftarlarımızın ve halkın bilgisine sunarız." ifadeleri kullanıldı. Kadıköy Belediyesi, afet bölgesine bağışlanmak üzerine tüm yardımların Kadıköy Belediyesi Başkanlık binasına getirilmesini rica etmişti.

Genç Fenerbahçeliler Taraftar Grubu, Başakşehir maçında atkıların, berelerin, eldivenlerin ve evde fazla görülen ne varsa yanlarında getirilerek maç sonunda sahaya atılacağını açıkladı.

BEŞİKTAŞ'TAN TARAFTARA ÇAĞRI

Beşiktaş, salı günü oynanacak basketbol maçında taraftarlarını salona davet edip, devre arasında atkı ve berelerini parkeye atmasını istedi. Atkı ve bereler deprem bölgesine gönderilecek.

Üç bakan canlı yayında depreme yakalandı

Soylu çalışmadayken yaralı kadın enkazdan sağ çıkarıldı

Cumhurbaşkanlığı: Tüm kurumlar seferber edildi

Dünya basını Elazığ depremini böyle duyurdu

 

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)