BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSPK personel alacak----

SPK personel alacak

SPK personel alacak
05 Ağustos 2013 - 21:39 www.finansgundem.com

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), "Uzman Yardımcısı" alacak

SPK'dan yapılan açıklamaya göre, Genel İdare Hizmetleri sınıfında bulunan sekizinci derece kadrolu 20 adet "Uzman Yardımcısı" kadrosunda görevlendirilmek için, başarı durumları dikkate alınarak yeter sayıda aday personel seçimi için giriş sınavı yapılacak.
Yazılı sınav 21-22 Eylül 2013 tarihlerinde Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde sabah ve öğleden sonra ayrı bölümler halinde yapılacak. Yazılı sınavda başarılı olan adaylar, Kurul tarafından sözlü sınava tabi tutulacak.
Giriş sınavına katılamak isteyenlerin, "Başvuru Formu" ve istenen belgelerle 15-29 Ağustos 2013 tarihleri arasında Kurul'un Ankara'daki merkezine elden veya posta yoluyla başvurması, istenilen belgelerin en geç son başvuru günü saat 17:30'a kadar teslim edilmesi  gerekiyor.
SPK ve meslek personelinin görev ve yetkilerini, sınava katılma koşullarını, sınav konularını, sınavların yapılış şeklini ve sınavların değerlendirilmesiyle ilgili ayrıntılı bilgileri içeren "Sınav Broşürü" ve "Başvuru Formu", SPK'nın Ankara Merkezi'nden veya "www.spk.gov.tr" adresinden temin ediliyor.
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)