BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaPara PiyasaS&P'den not dalgası----

S&P'den not dalgası

S&P'den not dalgası
09 Haziran 2014 - 06:42 www.finansgundem.com

Kredi derecelendirme kuruluşu S&P, İtalya'nın notunu teyit, İrlanda'nın notunu ise 1 kademe yükseltti

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu S&P, İrlanda'nın kredi notunu bir kademe yükselterek BBB+'dan A- seviyesine çıkardı. S&P, not artırımına neden olarak İrlanda'nın 6 yıldır devam eden bankacılık krizinde çıkma yolunda iyi ilerleme göstermesini işaret etti. 
S&P değerlendirmesinde İrlanda'nın mali pozisyonunun iyileştiğine ve ülkenin krizden zarar gören bankalarının tekrar finansal sağlıklarına kavuşma yolunda olduklarının işaretlerini gösterdiklerini vurguladı.
S&P, İrlanda'nın kredi notları için görünümü 'pozitif' olarak korudu. 

S&P, İtalya'nın kredi notunu teyit etti, görünüm 'negatif'

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu S&P, İtalya'nın kredi notunu BBB olarak teyit ederken, görünümü ise 'negatif' olarak korudu. 
S&P, notları teyit etmesine neden olarak İtalyan hükümetinin önemli yapısal ve mali reformlar konusunda bir miktar ilerleme sağlayacağı beklentisine işaret etti. 
Görünümün 'negetif' olarak korunmasına neden olarak ise zayıf reel ve nominal büyüme görünümünün kamu sektörü bilançosu için oluşturduğu risklere işaret etti.
ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)