BASIN TOPLANTISI - ETKİNLİK - KONFERANS
Basın Daveti Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği 06 Şubat 2020, 09:30

Türkiye Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Derneği (TKYD), 2019 yılında Emeklilik ve Yatırım Fonları performanslarını ve fonlara artan ilgiyi açıklıyor. 06 Şubat 2020...

Tüm Etkinlikleri Göster
BANKA HİSSELERİ
Hisse Fiyat Değişim(%) Piyasa Değeri

E-posta listemize kayıt olun, en son haberler adresinize gelsin.

Ana SayfaGündemSP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu hastaneye yatırıldı----

SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu hastaneye yatırıldı

SP Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu hastaneye yatırıldı
09 Ocak 2022 - 12:57 www.finansgundem.com

Bir süre önce koronavirüse yakalanan Genel Başkanları Temel Karamollaoğlu'nun kontrol amacıyla gittiği Ankara Şehir Hastanesi'ne doktorlarının tavsiyesi üzerine tedbir ve tedavi amacıyla yatışının gerçekleştirildiği açıklandı.

Saadet Partisi'nden koronavirüse yakalanan Temel Karamollaoğlu'nun sağlık durumuna ilişkin yeni bir açıklama geldi.

Açıklamada "Genel Başkanımız Sn. Temel Karamollaoğlu’nun bugün kontrol amaçlı gittiği Ankara Şehir Hastanesine doktorlarının tavsiyesi üzerine tedbir ve tedavi amacıyla yatışı gerçekleştirilmiştir. Tedavisine bir süre burada devam edecek olan Genel Başkanımızın sağlık durumu iyidir." denildi.

KARAMOLLAOĞLU: KENDİMİ İYİ HİSSEDİYORUM

Saadet Partisi, Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Covid- 19 testinin pozitif çıktığını duyurmuştu. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, yakalandığı Covid- 19'a ilişkin Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Bugün yaptırdığım Covid testim pozitif çıktı. Hamdolsun kendimi iyi hissediyorum. Karantina sürecini evimde geçireceğim. Geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür ediyorum" demişti.

Temel Karamollaoğlu'nun Kovid-19 testi pozitif çıktı